Διευθυντής οργάνωσης ακαδημιών

Διευθυντής οργάνωσης ακαδημιών

tasos-dimitriou-profile

 

Το Δ.Σ του ΑΟ Χαϊδαρίου έχει τη μεγάλη χαρά και τιμή να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο Ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣ Αθηνών κ. Τάσο Δημητρίου. Η τεράστια αυτή επιτυχία επετεύχθη μετά από πολλές συναντήσεις και συζητήσεις του προέδρου κ. Σ. Παπαϊωάννου και του εν λόγω καταξιωμένου  προπονητή, ο οποίος αναλαμβάνει, εν λευκώ υπεύθυνος  ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, ενώ παράλληλα θα έχει και συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας στην Α’ Ομάδα του συλλόγου μας.

Η παρουσία του κ. Δημητρίου θα έχει ως βασικό στόχο να συμβάλει στην ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας της ακαδημίας μας η οποία θα βασίζεται σε σύγχρονα διεθνή ποδοσφαιρικά πρότυπα και μεθόδους, ανάλογα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο κ. Δημητρίου δήλωσε:

«Αφού ευχαριστήσω το πρόεδρο κ. Σ. Παπαϊωάννου και το Δ.Σ του συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου,  θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Χαϊδαρίου θα λειτουργήσει με μια σύγχρονη φιλοσοφία οργάνωσης και εκπαίδευσης που θα στηρίζεται σε ένα ενιαίο ετήσιο προπονητικό πρόγραμμα που θα συνδυάζει την θεωρητική εκπαίδευση με την πρακτική εξάσκηση, εφαρμόζοντας τους κανόνες που διέπουν το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Η συγκεκριμένη νέα φιλοσοφία θα είναι προσανατολισμένη  στην σύγχρονη εκμάθηση του αντικειμένου, με σκοπό την δημιουργία παικτών υψηλού επιπέδου που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και εξελίξεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου, σε συνδυασμό με την Ψυχαγωγία, την Συνέπεια, το  Ήθος, τις Αρχές, τις Αξίες και την Μαθητική Πρόοδο που για μας θα είναι η πρώτη προτεραιότητα. Η συγκεκριμένη φιλοσοφία, θα έχει σαν βασικό στόχο την δημιουργία σκεπτόμενων αγωνιστικά παικτών που να ανταποκρίνονται στις τεχνικοτακτικές, φυσικές, νοητικές και ψυχικές απαιτήσεις του ποδοσφαίρου.

Ο βασικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε όχι μόνο ποδοσφαιρικές αξίες αλλά και σωστούς χαρακτήρες και προσωπικότητες που έχει ανάγκη όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και η κοινωνία του αύριο.

Για την υλοποίηση αυτού του στόχου οπωσδήποτε απαιτείται η ουσιαστική και σωστή συνεργασία και συμμετοχή των γονέων, οι οποίοι θα πρέπει να στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών μας και να ακολουθούν χωρίς παρέκκλιση τις βασικές αρχές και τους κανόνες της νέας φιλοσοφίας μας.»

Εκ της Ακαδημίας του Α.Ο.Χαιδαρίου

 

Subscribe Our Monthly Newsletter