Ήταν μια αναμέτρηση για πολύ γερά νεύρα! Η ομάδα μας παραχώρησε ισοπαλία στο Χαλάνδρι με 2-2 στο γήπεδο της Πετρούπολης, σε ένα ματς είχε ένταση, πάθος, αλλά καθόλου ποδόσφαιρο! Από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ η ομάδα μας, που έφτασε στην ανατροπή, αλλά ένα γκολ στις καθυστερήσεις της στέρησε τη νίκη. Χριστούλης, Κοπανάς οι σκόρερ για την ομάδα μας!

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Από πολύ νωρίς η ομάδας μας, κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. Δεν είναι μόνο ότι καλούμαστε να αγωνιστούμε στον γήπεδο της Πετρούπολης, μιας και τα έργα στο “Τ. Χαραραλαμπίδης” συνεχίζονται, ήρθε και η ατυχία του 3ου λεπτού, να κάνει πιο δύσκολο το έργο της ομάδας μας. Μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα, ο Μηλιώνης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Μίχου για να κάνει το 0-1. Από τόσο νωρίς, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν ψυχολογία και να εφαρμόσουν το πλάνο τους, που τους ήθελε να αγωνίζονται αμυντικά και να προσπαθούν να φύγουν στην κόντρα και φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ. Η ομάδα μας, είχε την κατοχή, όχι όμως και τις μεγάλες φάσεις, παρά μόνο με κάποια καλά σουτ έξω από την περιοχή. Το καλύτερο από αυτά ήταν στο 39ο λεπτό, όταν ο Μουρεζίνης το έκανε εντυπωσιακά και εξίσου εντυπωσιακά έδιωξε ο τερματοφύλακας Μολφέσης. Κάπως έτσι κύλησε το πρώτο μέρος, με την δύναμη και το πάθος να κυριαρχούν και να μην αλλάζει η εικόνα, ούτε με την είσοδο του Κοπανά.

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε, όμως αυτό που διαφοροποιήθηκε ήταν το πάθος και η θέληση των παικτών του Νίκου Παπαρούνη. Πλέον η ομάδα μας είχε μπει στις συνθήκες του αγώνα και οι κεφαλιές του Μουρεζίνη και του Κλουβάτου, από πολύ καλή θέση, που βρήκαν απάντηση από τον τερματοφύλακα Μολφέση ήταν το προμήνυμα για αυτό που θα ακολουθήσει. Στο 68ο λεπτό όμως, ο Χριστούλης δεν αστόχησε. Ύστερα από ομαδική προσπάθεια, η μπάλα θα φτάσει στον αρχηγό της ομάδας μας, που θα σουτάρει έξω από την περιοχή. Ο Μολφέσης και πάλι προσπάθησε, όμως το σουτ ήταν πολύ δυνατό και δεν μπορούσε να σώσει την εστία του. Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετέπειτα, το γήπεδο “έγειρε” ακόμα περισσότερο! Στο 71ο λεπτό, η σέντρα του Τσαγκάρη, θα βρει τον Παληγεώργο μέσα στην περιοχή και εκείνος θα κάνει την κεφαλιά, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να έχει και πάλι την απάντηση. Εννέα λεπτά αργότερα και πάλι ο Παληγεώργος θα κάνει ένα γυριστό μέσα στην περιοχή και από καλή θέση, με την μπάλα να βρίσκει σε αντίπαλο αμυντικό και να απομακρύνεται. Δεν έγινε όμως το ίδιο και στην φάση του 84ου λεπτού, με τον Κοπανά να βρίσκεται στα όρια της μεγάλης περιοχής και να κάνει το δυνατό σουτ με την μπάλα να αναπαύεται στην δεξιά πλευρά των διχτυών του Χαλανδρίου. Η ανατροπή είχε γίνει, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και την είπαν στο τελευταίο λεπτό, όταν ο Κατσιούλης εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση στην άμυνα μας και ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Αυτό που μένει ως εικόνα από την αναμέτρηση, είναι ότι η ομάδα μας για ακόμα μια φορά “πάλεψε” για τη νίκη και βρέθηκε ελάχιστα δευτερόλεπτα μακριά από αυτή, κάνοντας ακόμα μία ανατροπή. Αυτό που μένει σε όλους εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο είναι η εικόνα μιας προσπάθεια για να μην παιχτεί το άθλημα στο χθεσινό παιχνίδι στην Πετρούπολη. Θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατέψουμε το άθλημα και τις προσπάθειες των αθλητών.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Νίκος Παπαρούνης) : Μίχος, Πλουμάτος (Κοτσολάκος 60΄), Ανταλής, Μηλιώνης, Κλουβάτος, Καμπεράι (Κοπανάς 38΄), Τσαγκάρης, Χριστούλης, Παληγεώργος, Μουρεζίνης (Γαλάνης 90΄), Τσιρκινίδης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Μολφέσης, Καρώνης, Λάμπρου (78′ Θύμιος), Δαρδαμάνης, Δημόπουλος, Γεωργαμλής, Λουκάς, Νησιωτάκης, Μουρούτης (93′ Γούλας), Κατσιούλης, Κανέλλος (88′ Δράκος)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 

 

Subscribe Our Monthly Newsletter