Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των έργων στο γήπεδο μας «Τάκης Χαραλαμπίδης», μπαίνοντας το τοιχίο αντιστήριξης της εξέδρας που θα δημιουργηθεί πίσω από την εστία. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου, θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μείνει το γήπεδο, όσο γίνεται λιγότερες μέρες κλειστό. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

«Τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης». Προβλέπεται να γίνει αντικατάσταση του χλοοτάπητα, τοποθέτηση νέας εξέδρας καθώς και διάφορες οικοδομικές εργασίες στα αποδυτήρια και τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Ήδη, στις 31/12 σκυροδετήθηκε η επέκταση τοιχίου αντιστήριξης. Οι υπόλοιπες εργασίες θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες και θα ολοκληρωθούν σύντομα, ώστε το γήπεδο να μείνει κλειστό για το μικρότερο δυνατόν χρονικό διάστημα.
Παράλληλα, έως τέλος Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση του εργολάβου και στο 1ο Αθλητικό Κέντρο (Στάδιο Δάσους), ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και τη συνολική του αναβάθμιση».

Subscribe Our Monthly Newsletter