Η ομάδα μας χωρίς να είναι χειρότερη από τον αντίπαλο της έχασε από τον Φωστήρα με 0-3, χάρις τα γκολ του Ηλιάδη (2) και του Πίσσα. Μεγάλες ευκαιρίες για την ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Τσαγκάρης και ο Μουρεζίνης, έχασαν την ευκαιρία να δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ 

Απόλυτα ισορροπημένος ήταν ο αγώνας στα πρώτα είκοσι λεπτά του με την ομάδα μας να έχει την κατοχή της μπάλας. Μέσα σε πέντε λεπτά η ομάδα μας έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Ο Τσαγκάρης στο 20ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Φωστήρα και μετά από βολέ του Μίχου με την κεφαλιά του να περνάει ελάχιστα εκτός. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσαγκάρης και πάλι βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, ύστερα από κάθετη πάσα του Χριστούλη, όμως το σουτ αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Φωστήρας προηγήθηκε στο 29ο λεπτό. Ο Ηλιάδης βρέθηκε εκτός περιοχής και αφύλαχτος, έπιασε το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο αριστερό άκρο της εστίας του Μίχου. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 45ο λεπτό θα μπορούσε να είχε σκοράρει, όταν ο Τσιρκινίδης έκανε την σέντρα, ο Μουρεζίνης βρέθηκε στην περιοχή, έκανε άψογα το κοντρόλ, αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα εκτός. Στην ακριβώς επόμενη φάση, ακολούθησε η απόλυτη ψυχρολουσία. Ένα κόρνερ για τον Φωστήρα με τον Πίσσα να πιάνει την κεφαλιά και να κάνει το 0-2. Αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να μειώσει στο σκορ και να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού, αλλά ήταν εμφανής ότι η έλλειψη της ψυχολογίας. Ο Φωστήρας αμύνθηκε σωστά και η ομάδα μας δεν μπορούσε να βρει τους χώρους για να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι βρήκε τους χώρους και το τρίτο γκολ με κοντινή προβολή του Ηλιάδη στο 70ο λεπτό.

Παρακολουθήστε την ροή του αγώνα, όπως την ζήσαμε στο site της ομάδας μας!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Νίκος Παπαρούνης) Μίχος, Πλουμάτος (46′ Κοτσολάκος), Ανταλής (73′ Καρίμαλης), Μηλιώνης, Κλουβάτος, Καμπεράι (58′ Παππάς), Τσαγκάρης, Χριστούλης, Παληγεώργος, Μουρεζίνης(76′ Κοπανάς), Τσιρκινίδης

Φωστήρα: Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ρεμούνδος, Μπένα, Γούλας, Πανάκης, Ηλιάδης (89′ Αλεξίου), Πίσσας, Σιμώσης(76′ Νάστος), Μαρίνου (79′ Τασιούδης), Ασημάκης (85΄Καλλιμούκος)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 

Subscribe Our Monthly Newsletter