Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων με 4-1, έφερε και άλλα. Για μια ακόμα φορά, το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μας, αποτυπώθηκε με μια έξοδο. Μετά τον αγώνα της Κυριακής, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες ήπιαν το ποτάκι τους στο Κ55 και ευχήθηκαν να ανανεώσουν την συνάντηση αυτή πολύ σύντομα, γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά.

Η διοίκηση του ΑΟ Χαϊδαρίου θέλοντας να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για την συνολική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, τους κάλεσε για ποτό το βράδυ της Κυριακής μετά τον αγώνα. Ο πρόεδρος Σωτήρης Παπαϊωάννου, ο αντιπρόεδρος Άρης Χρονόπουλος, καθώς και μέλη της Διοίκησης τσούγκρισαν τα ποτήρια τους και ευχήθηκαν τα καλύτερα για την ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαϊδαρίου, μετά την συνάντηση έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στη CityView, την οποία και παραθέτουμε.

«Ο αντιπρόεδρος του Α.Ο Χαϊδαρίου κ. Άρης Χρονόπουλος για τη σημερινή νίκη της ομάδας με 4-1 κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων, όπως είχε υποσχεθεί κάλεσε τους παίκτες και τη Διοίκηση της ομάδας για ποτό στο Cafe-Bar Κ55 στο Χαϊδάρι το οποίο και διατηρεί μαζί με τον κ. Αναστάση Ξουρουφά. Όλοι οι παίκτες της ομάδας τον ευχαριστούν θερμά τόσο τον ίδιο όσο και τον πρόεδρο Σωτήρη Παπαϊωάννου!»

 

Subscribe Our Monthly Newsletter