Νίκη με 2 – 0 για την ομάδα μας απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών, σε ένα κομβικό παιχνίδι για τη μάχη της παραμονής στη Γ Εθνική.

Στο 2ο λεπτό κεφαλιά του Πολίτη μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου πέρασε μόλις άουτ. Το σκορ άνοιξε στο 27ο λεπτό, με πλασέ μέσα από την περιοχή του Αργυρίου. Η ομάδα μας στη συνέχεια είχε τις ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της πριν τη λήξη του ημιχρόνου, συγκεκριμένα 2 λεπτά αργότερα ο Αποστολόπουλος συνεργάστηκε ωραία με τον Αργυρίου μέσα στην περιοχή, το σουτ του τελευταίου όμως απέκρουσε με τα πόδια ο Δερμιτζάκης. Στο 38ο λέπτο μετά από ατομική ενέργεια του Αλεξίου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 41ο λεπτό ο Δερμιτζάκης είπε και πάλι όχι με τα πόδια στο σουτ του Βακράκου. Στο 44ο λεπτό χάθηκε η τελευταία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, με το σουτ του Αργυρίου να περνάει άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα μας συνέχισε να αναζητά το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε την νίκη. Στο 50ο λεπτό σουτ του Αργυρίου μετά από ωραία ατομική ενέργεια πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 61ο λεπτό ο Δερμιτζάκης απέκρουσε σταθερά την κεφαλιά του Πολίτη. Στο 66ο λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας, όταν μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ ο Αποστολόπουλος βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Αργυρίου, εκείνος πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και ο Αννιτσάκης με κεφαλιά έγραψε το 2 – 0 σε κενή εστία, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:

Χαϊδάρι: Ντούνης, Αλεξίου, Ρόπας, Ζίζηλας, Πολίτης, Αννιτσάκης, Αρβανιτάκης(80′ Τσεμπερλίδης), Μπουτσικάρης, Βακράκος, Αποστολόπουλος (89′ Γιαννακόπουλος), Αργυρίου (93′ Κλάψας)

Ερμής Ζωνιανών: Δερμιτζάκης, Σαρρής, Ακουίνο, Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης, Αλεξάκης (76′ Ζερβός), Κεφαλούκος (81′ Χνάρης), Κωστάκης (89′ Κοζορώνης), Τουρνάκης, Ρουμπάκης, Αυγουστάκης (46′ Παππάς)

Subscribe Our Monthly Newsletter