Μπορεί να μην είχαν περάσει ούτε 24 ώρες από το προηγούμενο φιλικό και μπορεί η ζέστη να ήταν αφόρητη και να επηρέασε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν, όμως η ομάδα μας παρουσιάστηκε για ακόμα ένα παιχνίδι σοβαρή και έφτασε στην επικράτηση με 2-0. Πολύ καλός ρυθμός στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Μουρεζίνη και τον Τσαγκάρη, να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Σημαντική παρουσία των φιλάθλων του Α.Ο. Χαϊδαρίου, που θέλουμε να είναι κοντά μας στην φετινή δύσκολη προσπάθεια μας.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 

Το ματς ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν με επιθετικές βλέψεις. Πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με το σουτ να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μίχου. Η ευκαιρία αυτή “ξύπνησε” την ομάδα μας, που έχασε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Πλουμάτου να απομακρύνεται πάνω στην γραμμή από την άμυνα της Ελλάς Ποντίων. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μίχος έκανε την επέμβαση του αγώνα σε τετ-α-τετ των φιλοξενούμενων, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Παληγιώργος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει. Στο 40ο λεπτό όμως, η ομάδα μας άνοιξε το σκορ. Ο Καμπεράι έκανε πολύ ωραίο γύρισμα από τα αριστερά, έβγαλε μόνο του τον Μουρεζίνη, ο οποίος δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να πλασάρει και να κάνει το 1-0. Σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Α.Ο Χαϊδαρίου, έκανε πολλές αλλαγές, διατηρώντας όμως την κατοχή και την υπεροχή. Στο 59ο λεπτό μια εξαιρετική προσωπική προσπάθεια του Σκαραμάγκου, που ξεκίνησε πριν από την σέντρα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή, έδωσε πάσα στον Τσαγκάρη, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στην συνέχεια του αγώνα, είχαμε πολλές αλλαγές και για τις δύο ομάδες, με συνέπεια να πέσει ο ρυθμός του αγώνα και να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση χωρίς πολλές συγκινήσεις.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ 

Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Νίκος Παπαρούνης) Μίχος, Πλουμάτος, Ανταλής, Γαλάνης, Κλουβάτος, Τσιρκινίδης, Τσαγκάρης, Χριστούλης, Παληγιώργο, Μουρεζίνης, Καμπεράι

 

Subscribe Our Monthly Newsletter