Μια νίκη και μια καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του αγώνα, ήταν ο απολογισμός του φιλικού αγώνα της ομάδας στην έδρα του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών. Η ομάδα του Νίκου Παπαρούνη, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε με μια πειστική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, να ανατρέψει το σκορ και να πάρει την “φιλική” νίκη. Σκόρερ οι Μουρεζίνης, Κοτσολάκος και Τσαγκάρης για την ομάδα μας, που σε λιγότερο από εικοσιτέσσερις ώρες θα δώσει και άλλη φιλική αναμέτρηση.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η ομάδα μας ξεκίνησε την αναμέτρηση αρκετά υποτονικά την αναμέτρηση και οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Μοναδική εξαίρεση η πολύ καλή κεφαλιά του Θεοδώρου στο 24ο λεπτό, μετά από σέντρα του Παληγιώργου, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στην επανάληψη, η ομάδα μας ανέβασε ρυθμό και οι αλλαγές του Νίκου Παπαρούνη άλλαξαν την ροή του ματς. Στο 62ο λεπτό στο γύρισμα του Κοτσολάκου, η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού του Αχιλλέα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αποδεικνύει το πέναλτι. Ο Θωμάς Μουρεζίνης ήταν εύστοχος με την ομάδα μας να φτάνει στην ισοφάριση. Δεκατρία λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Κοτσολάκου να χριστεί σκόρερ στην επάνοδο του με τα χρώματα του Χαϊδαρίου. Σουτ μέσα από την περιοχή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μην έχει τρόπο αντίδρασης. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τσαγκάρης στο 82ο λεπτό, που εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα του Αχιλλέα, μετά το σουτ του Μουρεζίνη.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ 

Α.Ο. Χαϊδαρίου: (Νίκος Παπαρούνης): Τσαντές, Καρίμαλης, Ανταλής, Λαγός, Κλουβάτος, Βλάχος, Σκαραμάγκος, Παππάς, Κοπανάς, Παληγεώργος, Θεοδώρου

Έπαιξαν ακόμα: Μίχος, Μιχαλακέλλης, Μικελίνο, Λουμάτος, Χασιώτης, Χριστούλης, Τσιρκινίδης, Καμπεράι, Κοτσολάκος, Μουρεζίνης, Τσαγκάρης

Subscribe Our Monthly Newsletter