Και πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, όμως δεν μπόρεσε να κάνει ένα δεύτερο γκολ στις ευκαιρίες που είχε και δέχτηκε στο τέλος την ισοφάριση στον αγώνα με τον Άγιαξ Ταύρου. Σκόρερ ο Μουρεζίνης, ενώ δοκάρια είχαν ο Κλουβάτος και ο Ανταλής.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά ισορροπημένο με την ομάδα μας να ανοίγει το σκορ στο 35ο λεπτό με την πάσα του Ανταλή να βρίσκει σε καλή θέση τον Μουρεζίνη, ο οποίος δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να σκοράρει. Στην ακριβώς επόμενη φάση, η ομάδα μας, θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της, όταν στο 37ο λεπτό, ο Κλουβάτος βρήκε δοκάρι στην προσπάθεια του.

Το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει προς την λήξη με την ομάδα μας να μην απειλείται, όμως στο 85ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με ένα πολύ όμορφο σουτ του Βασίλη. Το “όσκαρ” ατυχίας συνεχίστηκε για την ομάδα μας, καθώς στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ανταλής σημάδεψε το δοκάρι και έτσι το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ 

Α.Ο. Χαϊδαρίου (Νίκος Παπαρούνης): Μίχος, Πλουμάτος, Ανταλής, Μηλιώνης, Κλουβάτος, Καμπεράι (75΄Κοτσολάκος), Τσαγκάρης, Χριστούλης, Παληγεώργος, Μουρεζίνης, Τσιρκινίδης

Subscribe Our Monthly Newsletter