H διοίκηση της ομάδας μας, με αφορμή την ανακοίνωση της ομάδας Α.Ο. Ιάσων, εξέδωσε ανακοίνωση απάντηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας μας:

Αγαπητοί κύριοι,

Αντιλαμβανόμαστε την πίκρα από ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό και όντας με αριθμητική υπεροχή για την ομάδα σας, όμως θα περιμέναμε αρκετές ώρες αργότερα να έχει επανέλθει η λογική και να μην παραποιείται τα γεγονότα. Σας γνωστοποιούμε ότι οι πρακτικές που ισχυρίζεστε μάλλον θα σας είναι οικείες, όμως αυτά δεν συμβαίνουν στο Χαϊδάρι. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας αναφέρουμε ότι:

1) Ο προπονητής μας, πράγματι τιμωρημένος, κατά την είσοδο στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, διαπίστωσε τις λογομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και προσπάθησε να τους χωρίσει. Τονίζουμε ότι κατά την διάρκεια του αγώνα δεν είχε πρόσβαση εντός του αγωνιστικού χώρου και υπάρχει και ο παρατηρητής της διοργανώτριας αρχής, που μπορεί να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές

2) Για το αν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας σας δέχτηκαν επίθεση από αντιπάλους και για το ποιος ξεκίνησε την ένταση, θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε το φύλλο αγώνος, που αναφέρει τα γεγονότα με λεπτομέρειες.

3) Είναι απολύτως ψευδές να συνδέεται μια κλοπή που έγινε εκτός του χώρου ευθύνης μας με την ομάδα μας. Επισημαίνουμε δε, ότι το γεγονός διαπιστώθηκε από οπαδούς της ομάδας μας και αναζητούσαμε τον κάτοχο του αυτοκινήτου. Όταν αντιληφθήκαμε ότι είναι παίκτης της ομάδας σας, τον ενημερώσαμε και ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης και φορώντας ακόμα την αθλητική περιβολή (την ώρα που ισχυρίζεστε ότι οι συμπαίκτες του δέχονταν επίθεση) πήγε στο αυτοκίνητο του, περνώντας από τους οπαδούς της ομάδας μας. Αργότερα, μέλος της διοίκησης της ομάδας μας, του υπέδειξε που είναι το αστυνομικό τμήμα για να πάει να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.

4) Ο προπονητής της ομάδας σας, θεώρησε σκόπιμο, την ώρα που υπήρχε μεγάλη ένταση, να κάτσει στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου. Αυτό είναι δικαίωμα του προφανώς. Δεν είναι όμως δικαίωμα του, να απευθύνεται στον κόσμο και να πλησιάζει τα κάγκελα για να τους ζητά το λόγο. Υπάρχει άφθονο φωτογραφικό υλικό για να μπορέσουμε να σας επιβεβαιώσουμε την περαιτέρω ένταση που δημιούργησε με αυτές τις ενέργειες.

Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το όμορφο παιχνίδι που προσφέρατε στους οπαδούς της ομάδας μας. Είμαστε σίγουροι ότι εκφράσεις του είδους: «Θα τα πούμε στον δεύτερο γύρο…», έχουν να κάνουν με την ανταπόδοση της φιλοξενίας που είχατε στο γήπεδο μας και της προσπάθειας μας να κρατήσουμε τις ισορροπίες σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση. Είμαστε σίγουροι, ότι με τον καιρό θα έχετε αλλάξει το περιεχόμενο της επιστολής σας, καθώς θα έχει πρυτανέψει η λογική και θα έχετε αντιληφθεί τα πραγματικά γεγονότα. Στο Χαϊδάρι αλλάζουν όλα και οι πρακτικές αυτές είναι πολύ μακριά από τους εκατοντάδες ανθρώπους, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και που μας τιμούν με την παρουσία τους στο γήπεδο.

#ΣτοΧαϊδάριΑλλάζουνΌλα

Ενημερώνουμε ότι η επιστολή του Ιάσονα, που δημοσιεύτηκε στην σελίδα του στο Facebook και σε ένα site έχει ως εξής:

<< Απομνημονεύματα για γέλια και για κλάματα:
Έτος 2018,αγώνας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Αθήνας Χαϊδάρι-Ιάσων 2-1.
Λήξη παιχνιδιού σε έναν άλλο πλανήτη ή σύμπαν θα είχαμε αγκαλιές,φιλιά και σπίτια μας γιατί αύριο δουλεύουμε όλοι.
Στο συγκεκριμένο όμως πλανήτη είχαμε:
1)Τον αντίπαλο προπονητή,αν και τιμωρημένο,να επιτίθεται σε παίκτη μας με κεφαλοκλείδωμα.
2)Ποδοσφαιριστές μας να δέχονται επίθεση από αντιπάλους και να καλούνται να κλειστούν στα αποδυτήρια για καλό τους.
3)Σπασμένο αυτοκίνητο ποδοσφαιριστή μας με κλοπή και επευφημίες “καλά να πάθεις”.
4)Χυδαίες εκφράσεις μετά το παιχνιδι για περίπου μια ώρα εναντίον του προπονητή μας από “φιλάθλους” της γηπεδούχου ομάδας γιατί τόλμησε να κάτσει στο εξωτερικό χώρο και απειλές τις οποίες άμα απαριθμήσουμε δεν φθάνει η μέρα.
Και άλλα πολλά και διάφορα που είναι λιγότερο ή περισσότερο άξια αναφοράς.
Αποτέλεσμα λοιπόν όλης αυτής της κατάστασης η τιμωρία ποδοσφαιριστή μας γιατί αν είναι δυνατόν προσπάθησε να αμυνθεί.
Η απάντηση μας κύριοι του ιστορικού σωματείου του Χαϊδαρίου αλλά και κύριοι της ΕΠΣΑ από την ομάδα της γειτονιάς όπως μας αποκαλούσανε στο Χαϊδάρι είναι μία:
Άψογη φιλοξενία στο δεύτερο γύρο γιατί πολύ απλά εμείς και οι 380 οικογένειες που μας ακολουθούν είναι υπερήφανοι που είναι μέλη μας….και γιατί πολύ απλά…#WeAreIason..

Subscribe Our Monthly Newsletter