Ο Θανάσης Αθανασιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Snews.gr και μίλησε για τις πρώτες μέρες στην ομάδα μας και την συνύπαρξη του με τον τεχνικό Χρήστο Κιούρκο, μετά την περσινή χρονιά στον Αθηναϊκό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Κόλπο-γκρόσο με την απόκτηση του Θανάση Αθανασιάδη πραγματοποίησε ο Α.Ο. Χαϊδαρίου, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ του ενόψει της ερχόμενης περιόδου.

Οι «κυανέρυθροι» μετά από συντονισμένες ενέργειες απέκτησαν τον 20χρονο εξτρέμ που προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν με τον Αθηναϊκό  και τον ακολουθούν πολύ καλές συστάσεις για την αξία και το πλούσιο ταλέντο του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι καταλυτικό ρόλο στην έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης διαδραμάτισε η θετική εισήγηση του τεχνικού Χρήστου Κιούρκου, αφού είχε αποκτήσει άριστη γνώμη για την ποιότητα του ποδοσφαιριστή από την κοινή τους θητεία στην ομάδα του Βύρωνα.

Ο Αθανασιάδης, επίσης, έχει να επιδείξει θητεία στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου.

Το νέο απόκτημα του Χαϊδαρίου άνοιξε την καρδιά του στο «snews.gr» κι αναφέρθηκε εκτενώς στην νέα σελίδα που ανοίγει στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μεταγραφή μου στον Α.Ο. Χαϊδαρίου. Ήρθα σε μία πολύ σπουδαία ομάδα με προοπτική και ειδικό βάρος. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενο για το γεγονός ότι θα συνεργαστώ εκ νέου με τον κύριο Κιούρκο, με τον οποίο συνυπήρξαμε στον Αθηναϊκό.  Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ είναι πάντα συναρπαστικό και κάτι ανάλογο προβλέπεται να συμβεί και εφέτος. Οι στόχοι μας θα είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί και να είμαστε πρωταγωνιστές»

Subscribe Our Monthly Newsletter