Μπορείτε!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος των υποδομών με την ομάδα μας να συμμετέχει στους ομίλους των ισχυρών. Η Κ18 και η Κ16 με την έναρξη της νέας χρονιάς, θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους με την ελπίδα ο δρόμος να είναι μακρύς και το “ταξίδι” να μην τελειώσει εδώ. Άλλωστε και οι δύο ομάδες έχουν δείξει τις ικανότητες τους. Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!

Η κλήρωση της Κ18 

Η ομάδα μας θα συμμετέχει στον 7ο όμιλο και θα τεθεί αντιμέτωπη με 13 ακόμα αντιπάλους. Η ομάδα μας και αυτή του Ήφαιστου Περιστερίου θα ξεκινήσουν με 3 βαθμούς, ενώ οι Άγιοι Ανάργυροι, ο Φωστήρας και η Δάφνη Π. Φαλήρου με 2 και ο Άγιος Ιερόθεος με 1. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον όμιλο θα αγωνιστούμε με τον συμπολίτη Θρίαμβο, που, δυστυχώς είναι η μόνη ομάδα της πόλης μας, που κατάφερε να προκριθεί στην δεύτερη φάση και να βρεθεί στους ομίλους των ισχυρών. Πρώτο παιχνίδι αυτό με τον Α.Ο. Ιλίου στην έδρα μας.

Η κλήρωση της Κ16

Σαφώς πιο δύσκολο έργο θα έχει η ομάδα μας της Κ16. Και αυτή κληρώθηκε στον 7ο όμιλο, όμως δεν θα έχει βαθμολογικό πλεονέκτημα και θα κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδες, που θα ξεκινήσουν με βαθμούς. Πρώτο παιχνίδι, αυτό στην έδρα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων.

 

Subscribe Our Monthly Newsletter