Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου ανακοινώνει ότι βρίσκονται στην διάθεση των φίλων της ομάδας μας, οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Οι φετινοί κάτοχοι των διαρκείας της ομάδας μας, θα έχουν σημαντικά προνόμια καθώς πέρα από την δυνατότητα να είναι παρόντες στους εντός έδρας αγώνες στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα, θα έχουν και σημαντικές εκπτώσεις σε επιχειρήσεις που θα μπουν στο πρόγραμμα “Χαϊδάρι… διαρκείας”. Ακόμα περιμένουν πολλές εκπλήξεις τους φίλους της ομάδας, που θα αποδείξουν έμπρακτα ότι στο #HaidariAllazounOla και θα σταθούν δίπλα μας!
Τις κάρτες διαρκείας μπορείτε να τις προμηθευτείτε στα γραφεία του γηπέδου “Τάκης Χαραλαμπίδης” καθημερινά από τις 17.30 έως τις 22.30 και πριν την έναρξη του αγώνα του Σαββάτου 29/9 με τον Χολαργό, στα εκδοτήρια του γηπέδου.
Επίσης οι επιχειρήσεις, που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα “Χαϊδάρι… διαρκείας” και να σταθούν ουσιαστικοί αρωγοί στην προσπάθεια μας, μπορούν να έχουν περισσότερες πληροφορίες στο email marketing@aohaidariou.com και με μήνυμα στο facebook.
Κάτι καλό αρχίζει να γίνεται στο Χαϊδάρι και σε θέλουμε δίπλα μας! #AOHaidariou #StoHaidariAllazounOla #HaidariDiarkeias #DiplaStinOmadaMas

Subscribe Our Monthly Newsletter