Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Χαϊδαρίου και όλη η “οικογένεια” της ομάδας μας, εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην ομάδα του Α.Ε. Λύκοι Χαϊδαρίου, που κέρδισε την άνοδο της στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΑ. Η “παρθενική” συμμετοχή σας στο πρωτάθλημα σας απέφερε αυτό που δικαιούστε και η πόλη μας απέκτησε άλλον ένα μοχλό ανάπτυξης του αθλητισμού, που είναι και για εμάς ο πρωταρχικός μας στόχος. Πανηγυρίζουμε και εμείς μαζί σας!

Αυτή η επιτυχία των Λύκων, σε συνδυασμό με την πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας μας στην Α’ κατηγορία, την παραμονή του Θριάμβου Χαϊδαρίου στην ίδια κατηγορία και την άνοδο της Δάφνη Δαφνίου στην Α2 στο μπάσκετ, αποδεικνύουν ότι στην πόλη μας μπορεί να υπάρχουν οι συνθήκες για μια σημαντική άνθηση του αθλητισμού, που είναι σκοπός και στόχος μας.

Η ομάδα των Λύκων Χαϊδαρίου τερμάτισε πρώτη στον 4ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας συγκεντρώνοντας 60 βαθμούς σε 24 παιχνίδια. Οι δύο ομάδες, στα πλαίσια της ανόδου των Λύκων, συμφώνησαν σε φιλικό παιχνίδι μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Α.Ο. Χαϊδαρίου.

Subscribe Our Monthly Newsletter