Δύναμη του ΑΟ Χαϊδαρίου είναι οι οπαδοί μας, οι οποίοι στέκονται πάντα κοντά στην ομάδα μας, αποτελώντας τον “σωματοφύλακα” των ιδεών και των οραμάτων που πρεσβεύουμε. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι ακόμα πιο ενεργά στο πλάι μας!

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Χαϊδαρίου αποδέχτηκε την πρωτοβουλία του φίλαθλου κόσμου της ομάδας και αποφάσισε τη δημιουργία της διαρκούς «Επιτροπής Φιλάθλων Α.Ο. Χαϊδαρίου» που θα αποτελείται από εξωδιοικητικά στελέχη. Η Επιτροπή θα συνδράμει τη Διοίκηση και θα λειτουργεί:

α) Συμβουλευτικά σε θέματα οργάνωσης και περιφρούρησης της εξέδρας.
β) Οργανωτικά σε διάφορες δράσεις και αθλητικές εκδηλώσεις.
γ) Θα φροντίζει για τη διάδοση των αθλητικών ιδεωδών που πρεσβεύει ο σύλλογος εδώ και 80 χρόνια.
δ) Θα λαμβάνει πρωτοβουλίες για την πιο οργανωμένη και πιο αποδοτική υποστήριξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.
ε) Θα ενημερώνει με έγκυρο και μαζικό τρόπο μέσω των δικτύων που θα αναπτύξει τον φίλαθλο κόσμο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο του συλλόγου μας και αποτελούν τροχοπέδη στην επίτευξη των αγωνιστικών στόχων μας και την αθλητική πρόοδο της ομάδας.
Πρόεδρο της Επιτροπής Φιλάθλων ορίζουμε τον κ. Χρήστο Τσούνη, παλαιό διοικητικό στέλεχος του Α.Ο. Χαϊδαρίου (2003-2004) και συνιδρυτή του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Χαϊδαρίου (2003). Εξουσιοδοτούμε τον κ. Χ. Τσούνη να προχωρήσει στη δημιουργία υποεπιτροπών και να τις επανδρώσει με απεριόριστο αριθμό μελών κατά τη βούλησή του. Αρχικά μέλη της Επιτροπής ορίζονται οι παρακάτω:
Τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο. Χαϊδαρίου 2003:
ΑΔΑΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΝΤΑΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (επίσης διοικητικό στέλεχος την περίοδο 2003-2004)
Οι εκπρόσωποι των WESTSIDERS:
ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΟΜΝΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΙΤΟΛΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΧΗΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της Επιτροπής Φιλάθλων και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Τι είναι η Επιτροπή Φιλάθλων;

Ο επικεφαλής της Επιτροπής εξήγησε στην 24press:
«Η Επιτροπή Φιλάθλων είναι μια πρωτοποριακή ιδέα. Πρόκειται για ένα σύνολο υποεπιτροπών βραχυχρόνιων ή διαρκών. Εν δυνάμει μέλη είναι όλοι οι φίλοι του Α.Ο. Χαϊδαρίου. Στις επαφές που έκανα τις τελευταίες εβδομάδες εξασφάλισα την στήριξη νομικών, τεχνικών, διάφορων επαγγελματιών, ιδιοκτητών ΜΜΕ καθώς και επιχειρηματιών. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα:
ΔΕΝ είμαστε σύνδεσμος φιλάθλων αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο και καλύτερα οργανωμένο. Επίσης ΔΕΝ θα λειτουργήσουμε ενάντια στη Διοίκηση της ομάδας μας με κανένα τρόπο. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τη δύναμη του συλλόγου ως ένα αδιαίρετο σύνολο. Ακαδημίες, Διοίκηση, Παλαίμαχοι, Φίλαθλοι παλιοί και νέοι, χορηγοί και υποστηρικτές, θα γίνουμε μια γροθιά.
Με τις δράσεις που θα αναπτύξουμε θα διαδώσουμε την Ιδέα του Α.Ο.Χ. σε όλους τους εργασιακούς, αθλητικούς και σχολικούς χώρους και θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ομάδας μας με κάθε νόμιμο τρόπο. Η τεχνολογία είναι σύμμαχός μας. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα σύγχρονα δίκτυα επικοινωνίας. Ωστόσο δεν θα εγκαταλείψουμε τα παλαιά (φυλλάδια, αφίσες, ομιλίες). Με τη βοήθεια του πιο ζωντανού κομματιού της Επιτροπής, τους WESTSIDERS, θα φέρουμε τους νέους στο γήπεδο και θα τους μεταδώσουμε την αγάπη και το πάθος μας για το Χαϊδάρι. Όσοι επιβουλεύονται τα συμφέροντα του Α.Ο.Χ. θα μας βρουν απέναντί τους πολύ σύντομα.
Γνωρίζω καλά ότι θα προσπαθήσουν να μας απαξιώσουν και την Επιτροπή Φιλάθλων ως σύνολο, αλλά και εμένα προσωπικά. Δεν θα μπούμε στον κόπο να απαντήσουμε στους τυχοδιώκτες που αποζητούν δημοσιότητα ούτε και στους «βαλτούς» των διαφόρων κέντρων που θέλουν να κάνουν το Χαϊδάρι «μικρό». Κοιτάμε τη δουλειά μας, την ομάδα μας και αφήνουμε τους άλλους να μας παρακολουθούν από χαμηλά.
Υιοθετούμε άμεσα καμπάνια για την ονομασία της Θύρας 1 του Τάκης Χαραλαμπίδης σε «Σταύρος Μπαλοδήμας – Σταύρος Παπαβασιλείου».
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Παπαϊωάννου, το ΔΣ της ομάδας και ειδικότερα τους Υπεύθυνους σε Θέματα Φιλάθλων κ.κ. Μανώλη Τούρλο και Νίκο Καραβίτη που αγκάλιασαν αμέσως την πρωτοβουλία μας και έθεσαν στη διάθεσή μας κάθε δυνατό μέσο.»

Subscribe Our Monthly Newsletter