Στην ορθοπεδική κλινική Osteon, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των σοβαρών τραυματισμών που είχαν οι αθλητές του Α.Ο. Χαϊδαρίου, Νίκος Μπέλερης και Χρήστος Βεργέτης.

Η διάγνωση της ρήξης πρόσθιου χιαστού και της ρήξης έξω μηνίσκου που υπέστη ο Νίκος Μπέλερης στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Προοδευτική έγινε από τον ιατρό της ομάδας και Διευθυντή του τμήματος Αθλητικών Κακώσεων της Osteon, Δρ. Παναγιώτη Πάντο και η χειρουργική αποκατάσταση από τον Διευθυντή του τμήματος Επανορθωτικής και Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Ισχίου/Γόνατος της Osteon, Δρ. Βασίλειο Σακελλαρίου.

Ο αθλητής Χρήστος Βεργέτης, υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα. Η χειρουργική αποκατάσταση πραγματοποιήθηκε από τον ιατρό της ομάδας και Διευθυντή του τμήματος Αθλητικών Κακώσεων της Osteon, Δρ. Παναγιώτη Πάντο και τον Διευθυντή του τμήματος Άκρας Χειρός της Osteon, Δρ. Γεώργιο Μάζη.

Όλες οι επεμβάσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και χωρίς επιπλοκές. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Α.Ο. Χαϊδαρίου αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα στον αγωνιστικό χώρο.

Σύσσωμο το ΔΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον ιατρό της ομάδας Δρ. Παναγιώτη Πάντο καθώς και την κλινική Osteon και να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στους αθλητές μας.

Subscribe Our Monthly Newsletter