Ήταν μια γιορτή, αντάξια της πόλης μας και της ομάδας μας! Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. Χαϊδαρίου, είχε όλα όσα πρεσβεύει ο σύλλογος μας και προσπαθούμε να δώσουμε ως εχέγγυα στα παιδιά των ακαδημιών μας! Το Σάββατο ήταν μια #HaidariDay και έπρεπε να ξεκινήσει έτσι όπως πρέπει!

Παιχνίδι, διασκέδαση, σωστός ανταγωνισμός και αλληλεγγύη. Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε λίγες ώρες, οι νεαροί ποδοσφαιριστές πήραν ένα μάθημα – ζωής για το πως μέσα από το αθλητισμό, μπορείς να συμμετέχεις με σωστές αρχές και στην κοινωνία.

Την αρχή έκανε τα τμήματα των Κ7, Κ8 και Κ10, που είχαν στην διάθεση τους δύο ώρες στο γήπεδο μας για συμμετέχουν σε δράσεις με θέμα το survovor και άλλα ψυχοκινητικά παιχνίδια. Ακολούθησαν τα τμήματα της Κ12 και της Κ14 για τις επόμενες δύο ώρες. Όλα τα παιδιά μοιράστηκαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη, πολλές εκπλήξεις, γλυκά, χυμούς και βουτήματα. Και βέβαια πολύ μουσική και χαμόγελα.

Ξεχωριστή στιγμή στην γιορτή, ήταν η συνεισφορά των γονέων των παιδιών μας, που πρόσφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας. Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου αισθάνεται βαθιά ευγνωμοσύνη στους συνανθρώπους μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και έδωσαν χαρά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στις γιορτινές μέρες. Αυτό είναι το Χαϊδάρι που θέλουμε να έχουμε!

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Φώτης Θεοδωρακόπουλος παραλαμβάνει από τον πρόεδρο της ομάδας, τρόφιμα που έφεραν οι γονείς για τον κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν στην προσπάθεια μας και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα! Οι επιχειρήσεις που στέκονται αρωγοί μας είναι:

  • Χορηγοί Κ55 
  • Thermic
  • Eikona – City View
  • Κουλουράδες Χαϊδαρίου

Παρόν στην γιορτή μας, ήταν και ο δήμαρχος της πόλης μας, Βαγγέλης Ντηνιακός, που απεύθυνε και ένα σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους! Παρούσα και η αντιδήμαρχος αθλητισμού κα. Ελένη Μπέλα!

 

Subscribe Our Monthly Newsletter