Τα ζαχαροπλαστεία “Σοκολάτα” θα είναι κοντά μας και την προσεχή αγωνιστική περίοδο, προσφέροντας μια γλυκιά παρέα στην δύσκολη χρονιά που θα έχουμε μπροστά μας. Σας ευχαριστούμε και γι’ αυτό!

Το πρώτο ζαχαροπλαστείο λειτουργεί από τον Δεκέμβρη του 2008 στο Χαιδάρι, όπου φιλοξενείται και το ευρύχωρο εργαστήριό, το οποίο προμυθεύει όλα τα καταστήματα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία, έχουν καταφέρει να εδραιωθούν στον χώρο της γαστρονομίας και να ταξιδέψουν τη φήμη μας μετρώντας πλέον άλλα δύο καταστήματα στα Δυτικά προάστια, Κορυδαλλό και  Πειραιά, ένα στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη και ένα νέο κατάστημα στη Νέα Σμύρνη.

Tο πάθος  για τις εκλεκτές ποικιλίες σοκολάτας ήταν αρκετό για να σηματοδοτήσει το ξεκίνημά και την υλοποίηση της ιδέας . Η συνεργασία  με την κορυφαία σοκολάτα Valrhona, η επιμονή στην επιλογή εξαιρετικών πρώτων υλών και ο σεβασμός  στα φυσικά αρώματα αποτέλεσαν τη βάση για τη συνέχεια της διαδρομής.

Η ζαχαροπλαστική βασίζεται στη Γαλλική patisserie συνδυάζοντας τη βαθιά γνώση στις σύγχρονες τάσεις της γαστρονομίας με τις κλασικές συνταγές που όλοι γνωρίζουμε. Πειραματίζονται συνεχώς για να δημιουργήσουν νέες γευστικές προτάσεις, οι οποίες περικλείουν μέσα τους όλη τη σοφία των αυθεντικών και διαχρονικών συνταγών. Για τις συνταγές χρησιμοποιούν φρέσκα προϊόντα, χωρίς συντηρητικά και υποκατάστατα και εκλεκτές ποικιλίες ποικιλίες σοκολάτας, αναγνωρισμένες από διεθνείς επαγγελματίες και gourmets.

Καθημερινά το εργαστήριο της Σοκολάτας επανδρωμένο με τα πιο ικανά άτομα στον τομέα της παραγωγής δίνει τον καλύτερό του εαυτό και τοποθετεί τον πήχη πολύ ψηλά. Στην κορυφή βρίσκεται ο πάντα ανήσυχος chef patissier Τάσος Τυρανόπουλος.

Κατάστημα Χαϊδαρίου

Αγωνιστών Στρατοπέδου 76, Χαϊδάρι

Τηλ.: 210 3245852

website: www.sokolatapatisserie.gr

Facebook https://www.facebook.com/Σοκολάτα

Instagram: www.instagram.com/sokolatapatisserie/

Subscribe Our Monthly Newsletter