Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Διονύση Κατραμάδο, που αναλαμβάνει την Κ18 της ομάδας μας. Ο Διονύσης έχει μια μακρά ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας διατελέσει βοηθός προπονητή σε ομάδες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, όπως η ΑΕΛ, η Καβάλα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Πανσερραϊκός.

Ο νέος τεχνικός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής από τα ΤΕΦΑΑ Αθήνας με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Είναι προπονητής ποδοσφαίρου με δίπλωμα UEFA B’ και εκκρεμεί η τελική του εργασία για το δίπλωμα UEFA Α’ .

Επίσης έχει εργαστεί με επιτυχία στις ακαδημίες της Προοδευτικής, της Ανθούπολης, του Ηρακλή Περιστερίου και της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ είχε αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας του Ηρακλή Περιστερίου στην Γ’ ΕΠΣΑ, την οποία οδήγησε μετά από μία εξαιρετική πορεία στην άνοδο και στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διονύσης επιστρέφει στην ομάδα μας μετά 14 χρόνια, καθώς την χρονιά 2005-2006 εργάστηκε με αρμοδιότητα την παρακολούθηση και ανάλυση της αγωνιστικής τακτικής των αντίπαλων ομάδων, στον Α.Ο.Χ., όταν αγωνιζόμασταν στην Β’ Εθνική!

“Ο στόχος μας είναι τριπλός. Θέλουμε να δημιουργήσουμε καλούς χαρακτήρες και αθλητές, με σεβασμό στο άθλημα και κυριότερα ανθρώπους χρήσιμους για την κοινωνία μας. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, όμως έχουμε ένα όραμα να αγαπήσουν και να διασκεδάσουν τα παιδιά αυτό που κάνουν, όντας σε μια ηλικία, που και οι σχολικές υποχρεώσεις είναι πολλές και κύριες. Θέλουμε να παίζουμε με ποδόσφαιρο κατοχής, δημιουργώντας τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα”, ήταν τα πρώτα λόγια του νέου προπονητή στον site της ομάδας μας!

#ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ… και εμπιστευόμαστε τους καλύτερους!

Subscribe Our Monthly Newsletter