Ο νέος προπονητής της ομάδας μας, Χρήστος Κιούρκος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα abola.gr, μιλώντας για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται άπαντες Α.Ο. Χαίδαρίου σε ό,τι αφορά την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης απαιτητικής σεζόν.

Η έλευση του Χρήστου Κιούρκου στην τεχνική ηγεσία έχει δώσει τη δυνατότητα στον Διοικητικό ηγέτη Σωτήρη Παπαϊωάννου και τους στενούς του συνεργάτες να επισπεύσουν, με σκοπό να επιλύσουν τα πολλά «ανοιχτά» καυτά θέματα που απασχολούν το δημοφιλές σωματείο το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να θέσουν τις υγιείς και στέρεες βάσεις που θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν μία πρωταγωνιστική πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας

Ο τεχνικός Χρήστος Κιούρκος έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα σε ό,τι αφορά τις προτεραιότητες που αφορούν τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου:

«Βρισκόμαστε σε διαρκείς συζητήσεις αρχικά με τους παίκτες που ολοκλήρωσαν την εφετινή σεζόν. Ξεκάθαρη μας επιδίωξη είναι να διατηρήσουμε τον βασικό μας κορμό. Προέχουν οι ανανεώσεις, οι οποίες θα μας δείξου στη συνέχεια που θα πρέπει να στοχεύσουμε, ώστε να καλύψουμε τυχόν κενά  με προσεκτικές και στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις.

Περιμένουμε στις αρχές της εβδομάδας κάποιες απαντήσεις από σημαντικούς μας παίκτες, ώστε να δούμε πώς θα πορευτούμε στη συνέχεια».

Subscribe Our Monthly Newsletter