Τέλος σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα 25 χρόνων έβαλε χτες 28/4/2024 στον αγώνα με την Επισκοπή, που έδωσε την παραμονή στην ομάδα μας, ο Αρχηγός μας Παναγιώτης Ζίζηλας.

Οι στιγμές που ζήσαμε αυτά τα 3 χρόνια που είχαμε την τιμή να φορέσει ο “Ζιζού” τη φανέλα του Χαϊδαρίου, τιμώντας το σύλλογο με το περιβραχιόνιο του Αρχηγού θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις μνήμες όλων. Το ήθος του και ο χαρακτήρας του κόσμησαν όλα αυτά τα χρόνια το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αισθανόμαστε το λιγότερο τυχεροί που τον είχαμε στην ομάδα μας και ακόμα περισσότερο περήφανοι που αποφάσισε να ολοκληρώσει την τόσο επιτυχημένη καριέρα του με τα χρώματα της ομάδας μας.

Στην πρώτη του σεζόν στο Χαϊδάρι χάθηκε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία με το Χαλάνδρι, στη δεύτερη σεζόν πανηγυρίσαμε το πιο συναρπαστικό ίσως πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στο μπαράζ της Νέας Ιωνίας κόντρα στον Μικρασιατικό και στη συνέχεια την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ η τελευταία χρονιά επιφύλασσε την εξασφάλιση της παραμονής στη Γ’ Εθνική.

Φόρεσε συνολικά τη φανέλα της ομάδας μας 78 φορές, πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Όλοι στην οικογένεια του Χαϊδαρίου ευχόμαστε τα καλύτερα στον Αρχηγό μας, καθώς και στην οικογένειά του και σίγουρα δεν λέμε αντίο!

Ζιζού ψυχάρα για πάντα Χαϊδαράρα!

Οι δηλώσεις του Αρχηγού μας μετά το τελευταίο του παιχνίδι:


Subscribe Our Monthly Newsletter