1η Συνάντηση Έντυπων & Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης. Μεγάλη μας τιμή που παραβρέθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.Σε μια άρτια οργανωμένη και όμορφη εκδήλωση με εκπροσώπους έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, η διοίκηση του Α.Ο. Χαϊδαρίου παρουσίασε το πλάνο της, καθώς και τους βραχυπρόθεσμους αλλά και μακροπρόθεσμους στόχους της ομάδας.

Ο πρόεδρος, Σωτήρης Παπαϊωάννου, πήρε πρώτος το λόγο και αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους τοποθετήθηκε με αισιοδοξία σχετικά με το μέλλον της ομάδας. Πέρα από το κομμάτι του ανδρικού τμήματος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις σχετικά με την ακαδημία του συλλόγου, τα τμήματα της οποίας θα λειτουργούν καθημερινά έχοντας κοινή φιλοσοφία με την πρώτη ομάδα, αποσκοπώντας στο μέλλον να την τροφοδοτούν σταθερά με ποδοσφαιριστές, διευρύνοντας τη μακρά παράδοση που έχει ο σύλλογος στον συγκεκριμένο τομέα. Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Κιούρκος, εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι με σκληρή δουλειά και πίστη στο πλάνο, η ομάδα θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην ερχόμενη σεζόν.

 

“Σεφτέ” στις μεταγραφές

Τις παραπάνω δηλώσεις προπονητών και παραγόντων πιστοποίησαν και οι πρώτες μεταγραφές που ανακοινώθηκαν από τα διοικητικά στελέχη του Α.Ο. Χαϊδαρίου, με τους Στέλιο Σκυριώτη, Γρηγόρη Ρούπι, Μιχάλη Κρητικό και Μιχάλη Λελούδα να αποτελούν πλέον μέλη της οικογένειας του συλλόγου.

 

Όπως φάνηκε, ο Α.Ο. Χαϊδαρίου θα είναι και φέτος μια οικογένεια, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της κατηγορίας και να παράξει παίχτες που είναι πρώτα από όλα σωστοί άνθρωποι, μέσα από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Subscribe Our Monthly Newsletter