Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Διαμάντη, ο οποίος αναλαμβάνει την οργάνωση των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας.

Ο Δημήτρης έχει γράψει την δική του ιστορία ως ποδοσφαιριστής, ξεκινώντας την καριέρα του από το Χαϊδάρι και αγωνιζόμενος στην συνέχεια στο ανώτερο επίπεδο με τις ομάδες της Καλλιθέας, της Α.Ε. Λεμεσού, του Λεβαδειακού, του Εθνικού Αστέρα και βεβαίως του Απόλλωνα Σμύρνης που διατέλεσε αρχηγός του για πολλά χρονιά. Από την στιγμή που σταμάτησε το ποδόσφαιρο, στράφηκε σε ακαδημίες, ενώ συνείσφερε και στην ομάδα μας μέσα από διάφορα πόστα όπως του Γενικού Αρχηγού, προπονητή Κ18 καθώς και υπευθύνου ατομικής βελτίωσης νεαρών αθλητών.

Ο Δημήτρης Διαμάντης, ως ένας νέος άνθρωπος με μοντέρνες ιδέες και γνώσεις που απαιτούνται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, μπορεί να εξελίξει το όραμα των ανθρώπων της Διοίκησης του ΑΟΧ σε μια σύγχρονη Ακαδημία, που θα έχει σαν στόχο να προάγει τους νεαρούς αθλητές μας σε ανώτερο επίπεδο, είτε στη Ανδρική είτε σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Πλαισιωμένος από ανθρώπους δοκιμασμένους στο πνεύμα και την φιλοσοφία της Ακαδημίας μας, είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσει να συνεχίσει το έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής και με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

“Στόχος μας είναι να μπορέσουμε με την δουλειά μας, να δημιουργήσουμε πρώτα καλούς ανθρώπους και στην συνέχεια καλούς αθλητές που θα μπορέσουν να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα. Αποκτώντας σωστές βάσεις, θα ήταν χαρά μας να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να αγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο. Όλοι στην ομάδα θέλουμε τον  Α.Ο. Χαϊδαρίου όσο πιο ψηλά γίνεται και αυτό δεν μπορεί να γίνει σε μια στιγμή. Θέλει δουλειά για να χτίσουμε μια σωστή φιλοσοφία και να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο χωρίς να ξεχνάμε και το διασκεδαστικό κομμάτι ιδίως στις μικρές ηλικίες”, είναι τα πρώτα λόγια του νέου υπεύθυνου των Ακαδημιών μας στο επίσημο site της ομάδας μας.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ όλων των προπονητών με δηλώσεις για τους στόχους και τα πλάνα τους ανά τμήμα.

ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ…ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!

 

Subscribe Our Monthly Newsletter