Είναι από τις φορές που θυμάσαι την γνωστή ρήση του Όσιμ για την “πόρνη μπάλα” και πραγματικά όσοι βρεθήκαμε στον αγώνα της ομάδας μας με τη Διάνα Ηλιούπολης, τον θυμηθήκαμε για τα καλά. Η ομάδα μας, έχασε με 1-0 από την Διάνα Ηλιούπολης και μαζί ένα σερί αήττητων αγώνων, στο τελευταίο ματς της χρονιάς, όμως πως μπορείς να μην είσαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Νίκου Παπαρούνη! Ένα χαμένο πέναλτι, δεκάδες ευκαιρίες και ακόμα και όταν αγωνιζόμασταν με 10 παίκτες, στην μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, εμείς ήμασταν αυτοί που δημιουργούσαμε τις φάσεις και αναγκάσαμε τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά, με την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας, να είναι το 2019 και τον αγώνα κυπέλλου με την Αγία Ελεούσα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 
Διάνα Ηλιούπολης : Κόρρας, Ζιώβας, Χύσα, Χριστόπουλος, Γιαννουλάκης, Κωτσοβός (90΄Τζιβελέκης), Καλλέργης, Μπαλαφούτης (76′ Βλάχος), Κετσετζόγλου (85′ Καλουδιώτης), Αναστασίου, Ντζαβίδας (64′ Κουτρούλης).
Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Νίκος Παπαρούνης) Μίχος, Πλουμάτος, Ανταλής (90+4′ Θεοδώρου), Μηλιώνης, Κλουβάτος (70′ Γαλάνης), Παππάς, Καμπεράι, Χριστούλης, Παληγεώργος, Μουρεζίνης (84′ Κοπανάς), Τσιρκινίδης.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
     

 

 

 

 

 

Subscribe Our Monthly Newsletter