Η ομάδα μας, έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς παραχώρησε ισοπαλία με 3-3 στο Παλαιό Φάληρο. Αυτός ήταν ο πρώτος της βαθμός, όμως κάθε άλλο παρά ικανοποιητικό είναι το στοιχείο αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι το 78ο λεπτό, προηγούμασταν με 3-1. Δύο γκολ ο Παυλόπουλος και ένα ο Καμπέρης τα γκολ της ομάδας μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ακόμα ένας αγώνας δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα μας, δεχόμενοι γκολ μόλις στο 3ο λεπτό από τον Γιαννακόπουλο. Οι παίκτες του Κιούρκου, είχαν άμεση αντίδραση και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Καμπέρη στο 11ο λεπτό. Από εκείνο την στιγμή και μετά, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και τα πράγματα, έδειξαν ότι μπαίνουν σε μια ρότα με το γκολ του Παυλόπουλου στο 22′, που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας. Στην επανάληψη και πάλι ο Παυλόπουλος, έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων για την ομάδα μας στο 67′, όμως αυτός ο “αέρας” κόπηκε νωρίς. Το γκολ του Γιαννακόπουλου στο 78ο λεπτό και η μείωση του σκορ, άγχωσε ακόμα περισσότερο την ομάδα και η “χαριστική βολή” ήρθε στο 82′ με την ισοφάριση από τον Ντζαβίδα.

Είναι σίγουρα, ένα ακόμα άσχημο αποτέλεσμα, που “βαραίνει” ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες όλων των παικτών της ομάδας. Όμως τόσο ο κόσμος, η διοίκηση και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, έχουμε πίστη στο πλάνο, που θα ακολουθήσουμε σε όλη την χρονιά. Πρόκειται για μια νέα και πολύ ελπιδοφόρα ομάδα και ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ μας. Ας αναλογιστούμε κιόλας, ότι έχουμε ένα ακόμα αρνητικό, ότι σήμερα κληθήκαμε να παίξουμε το τρίτο ματς σε μια εβδομάδα και ακολουθούν ακόμα δύο στην προσεχή εβδομάδα. Και αυτό για μια νέα ομάδα, που ξεκινά τώρα την χρονιά, είναι πολύ δύσκολο!

ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ… στα εύκολα, ΧΑΪΔΑΡΑΡΑ στα δύσκολα!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Χρήστος Κιούρκος) Δρόσος, Πλουμάτος, Γαβαλάς, Τζωρτζάτος, Τσώνης, Καμπεράι, Σεβάι (82΄ Καλλίτσης), Αντωνόπουλος, Παυλόπουλος, Μουρεζίνης (70′ Τσοπανάς), Αθανασιάδης (62 Βλάχος).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Ανδρέας Μαντζούνης) Ζίλο, Γκιώνης (72′ Γκιώνης), Φωτιάδης (62′ Ντζαβίδας), Μαχαίρας (90+3 Τσανκολάρι), Σαμπάνης, Λεκαράκος, Κωνσταντινίδης, Διγενής, Γιαννακόπουλος, Καλλιοντζάκης, Ανδρέου (46′ Ναρλιάν).

Subscribe Our Monthly Newsletter