Πως θα σας ακουγόταν αν η ομάδα μας θα ήταν αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο και συνολικά 7 ΠΑΕ; Πως θα σας φαινόταν αν το κάθε παιχνίδι θα ήταν μια πραγματική γιορτή με μικρά παιδιά να συντροφεύουν την είσοδο της ομάδας, υπό τους ήχους DJ; Και όμως όλα αυτά συμβαίνουν!

Η Κ16 της ομάδας μας, συμμετέχει στο τουρνουά ΑΤΤΙCA FOOTBALL GAMES και κάθε εβδομάδα τίθεται αντιμέτωπη με τις μεγαλύτερες ΠΑΕ της χώρας. Το αποτέλεσμα, πέρα της σημαντικής απόκτησης εμπειριών για τους νεαρούς αθλητές της ομάδας μας, είναι και βαθμολογικά σπουδαίο. Σε 6 αγώνες, η ομάδα μας έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς με 3 νίκες, μία ισοπαλία και 2 ήττες, όντως στην έκτη θέση, αλλά με πολύ λιγότερα ματς από τους αντίπαλους της. Αποκορύφωμα το ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο, που όλα έδειχναν ότι η ομάδα μας δεν θα τα καταφέρει καθώς βρέθηκε να χάνει με 1-3. Όμως η ομάδα του Λευτέρη Άννινου, πέτυχε μια… Χαϊδαριώτικη ανατροπή και έφτασε στο τελικό 4-3. Σκόρερ για την ομάδα μας, οι Μυλωνάς, Δράμης, Πολυκρέτης και Μαχαλιώτης!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ… την Τρίτη!

Το επόμενο ραντεβού μας είναι ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι, ή για να ακριβολογούμε, μια ακόμα μεγάλη γιορτή. Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30, θα φιλοξενήσουμε τον Ολυμπιακό. Τα μικρότερα παιδιά να συντροφεύουν την είσοδο των δύο ομάδων και με τους ήχους του DJ, που θα βρίσκεται στο “Τάκης Χαραλαμπίδης”. Όλα δηλαδή πρεσβεύουν την ιστορία και το όνομα του Α.Ο. Χαϊδαρίου.

Σας περιμένουμε…

Subscribe Our Monthly Newsletter