Η ομάδα μας δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να νικήσει 3-0 τον Αττικό και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Θεοδώρου, Παππάς και Κοπανάς οι σκόρερ της ομάδας μας, με τον προπονητή Νίκο Παπαρούνη, να έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ως σήμερα. Στα θετικά και η επανεμφάνιση του Καλαμπαλίκη μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 

11′ Ο Θεοδώρου βρίσκεται στην “καρδιά” της άμυνας του Αττικού και με κεφαλιά δίνει το προβάδισμα στην ομάδα από πολύ νωρίς.

31′ Εκπληκτικός συνδυασμός των Παππά, Κοπανά και Θεοδώρου, με τον πρώτο να γίνεται ο τελικός αποδέκτης και με πλασέ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα μας.

90′ Ο Καλαμπαλίκης βγάζει μια πολύ όμορφη κάθετη πάσα στον Κοπανά, ο οποίος με ψυχραιμία πλασάρει για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας μας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ 

Α.Ο. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ –  Τσαντές, Γαλάνης, Ανταλής (70′ Χασιώτης) Αδαμίδης, Καρίμαλης, Βλάχος, Πάππας (79΄Μακρής), Κοτσολάκος, Καμπεράι (55΄Καλαμπαλίκης), Κοπανάς, Θεοδώρου

Subscribe Our Monthly Newsletter