Νίκη με 1 – 0 για την ομάδα μας στο πολύ σημαντικό παιχνίδι για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στον Α.Ο. Υπάτου, με χρυσό σκόρερ τον Βακράκο.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε λιγοστές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας ήταν στο 6ο λεπτό, όταν τελευταία στιγμή αμυνόμενος πρόλαβε τον Αργυρίου πριν εκτελέσει μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 18ο λεπτό σουτ του Βακράκου κόντραρε πριν καταλήξει στα χέρια του Γκλώτσου. Στο 32ο λεπτό σουτ του Ματέα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 40ο λεπτό ο Ποτουρίδης πρόλαβε την έξοδο του Ντούνη, το πλασέ του όμως πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 51ο λεπτό σουτ του Ερρίκου πέρασε άουτ, ενώ στο 56ο λεπτό κεφαλιά του Αννιτσάκη χτύπησε στην πλάτη αμυνόμενου και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ, κεφαλιά του Πολίτη πέρασε ελάχιστα άουτ. Για να φτάσουμε στο 60ο λεπτό, όπου σε μια φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Αννιτσάκη, εκείνος έδωσε δίπλα στον Βακράκο, με τον τελευταίο με σουτ στην κίνηση να ανοίγει το σκορ. Στο 64ο λεπτό ο Βακράκος δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα μας, καθώς το πλασέ του μέσα από την περιοχή κατέληξε στην αγκαλιά του Γκλώτσου. Στο 74ο λεπτό ο Γκλώτσος ήταν και πάλι σε ετοιμότητα στο δυνατό σουτ του Δάρρα, διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 76ο λεπτό μετά από λάθος γύρισμα του Αννιτσάκη, χάθηκε σημαντική ευκαιρία για το Ύπατο, ενώ στο 82ο λεπτό πλασέ του Ποτουρίδη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 86ο λεπτό μετά από ωραία συνεργασία ο Γκρέμπι βρέθηκε μέσα στην περιοχή, το σουτ του όμως βρήκε στο δοκάρι πριν καταλήξει άουτ. Στο 89ο λεπτό σουτ και πάλι του Γκρέμπι πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Συνθέσεις:

Χαϊδάρι: Ντούνης, Αλεξίου, Δάρρας, Αννιτσάκης, Πολίτης, Τσιούλος, Ερρίκος, Μπουτσικάρης (87′ Αρβανιτάκης), Βακράκος, Ματέα (78′ Γκρέμπι), Αργυρίου (90′ Μπερνιδάκης)

Ύπατο: Γκλώτσος, Καλλιτσουνάκης, Γλυνός, Μπούσης (64′ Ντρούγκας), Ποτουρίδης, Γκίνο, Δακτυλίδης (64′ Αλμπάνης), Αρμένης (7′ λ.τρ. Μπακαούκας), Βαλμάς, Σταγάκης, Ρότσα (74′ Πολυμέρης)

Subscribe Our Monthly Newsletter