Το “κενό” που υπήρχε στην γραμμή κρούσης της ομάδας μας, καλύφθηκε με την απόκτηση του Αντώνη Τσαγκάρη. Ο 26χρονος επιθετικός πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Αμπελακιακού και μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές της πορείας της ομάδας της Σαλαμίνας, που κατέληξε στην Γ’ Εθνική.

Καλωσόρισες στην “οικογένεια” του ΑΟ Χαϊδαρίου, Αντώνη, και σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και μια χρονιά γεμάτη γκολ!

TO ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ABOLA.GR 

«Βόμβα» με Τσαγκάρη ο ΑΟ Χαϊδαρίου!

Την γραμμή κρούσης του με την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού ενίσχυσε ο ΑΟ Χαϊδαρίου ενόψει της νέας σεζόν

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Αντώνη Τσαγκάρη πραγματοποίησε ο ΑΟ Χαϊδαρίου!

Οι ενέργειες της διοίκησης του Σωτήρη Παπαίωάννου να φέρουν στην φιλόδοξη ομάδα ένα γκολτζή , ικανό να ηγηθεί στην γραμμή κρούσης των «κυανέρυθρων», αλλά και συνολικά του εγχειρήματος της νέας σεζόν απέφεραν καρπούς.

Έτσι λοιπόν και μετά από συντονισμένες ενέργειες αποκτήθηκε ο Αντώνης Τσαγκάρης.

Ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Αμπελακιακού στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας Πειραιά και μάλιστα υπήρξε από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές της ιστορικής ανόδου της ομάδας της Σαλαμίνας στην Γ’ Εθνική , συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων και πλέον θα φιγουράρει με τα «κυανέρυρθα την ερχόμενη σεζόν.

Καταλυτικό ρόλο στην αίσια έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης διαδραμάτισε η επιμονή που έδειξε ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνη για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής, Με τον τεχνικό ηγέτη να δείχνει ότι ποντάρει πολλά στις εκτελεστικές ικανότητες του Τσαγκάρη:

Πήραμε ένα ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις σπουδαίων αγώνων και με τα ηγετικά χαρατηριστικά που κουβαλάει ο Αντώνης Τσαγκάρης. Αποκτήσαμε ένα παίκτη που θα μας βοηθησει πάρα πολύ στο επιειτκό κομμάτι. Καταλυτικό ρόλο, πάντως, έπειαξε η υπομοή και η διάθεση, που έδειξε η διοίκηση του κυρίου Παπαϊωάννου, η οποία αποδεικνύει ότι εία πάντοντε κοντά μας»

Subscribe Our Monthly Newsletter