Μπορεί η ομάδα μας να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά ένα γκολ του Θωμά Μουρεζίνη, ήταν ικανό να μας χαρίσει τη νίκη στον αγώνα τον Άγιαξ Ταύρου. Το τελικό 1-0 γράφτηκε στο 78ο λεπτό, με την ομάδα μας να πιέζει για 20 λεπτά και να ανταμείβεται με το γκολ. Νίκη μετά από 4 αγώνες, με τους παίκτες του Νίκου Παπαρούνη να νικούν αντίπαλους, άγχος και τον … καιρό!

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, έγινε αντιληπτό ότι σε αυτό το παιχνίδι, αποφασιστικό ρόλο θα έπαιζε η διάθεση και το ποια ομάδα, θα μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Στην προσπάθεια αυτή, οι δύο ομάδες προσπαθούν να αντεπεξέλθουν και άργησαν πολύ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, καθώς είχαν μεγαλύτερη ανάγκη των βαθμών και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν την ομάδα μας. Σύμμαχος τους ο δυνατός άνεμος, που έκανε κάθε σουτ, επικίνδυνο. Ωστόσο το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς καμία ουσιαστική ευκαιρία, με τον Μίχο, να δείχνει ετοιμότητα σε δύο σουτ. Ο ρυθμός του αγώνα, ευνοούσε τον Άγιαξ και την περισσότερη ώρα την περάσαμε ψάχνοντας μια μπάλα για να παίξουμε, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Αιγάλεω, είναι μεγάλος.

Στην επανάληψη, η ομάδα μας μπήκε για να παίξει ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε όμως να βρεθούμε πίσω στο σκορ με την ευκαιρία του 54ου λεπτού. Η μπάλα χάθηκε στο χώρο του κέντρου, με τους φιλοξενούμενους να τρέχουν στην αντεπίθεση, με την φάση να καταλήγει με σέντρα από τα αριστερά και κεφαλιά από την μικρή περιοχή, όμως ο Μίχος και πάλι είχε σωστή τοποθέτηση. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μουρεζίνης μπήκε στο παιχνίδι και η ομάδα μας, πήρε μέτρα στο γήπεδο, ασκώντας πίεση. Από το 60ο λεπτό, η μπάλα είχε εγκατασταθεί στην εστία της ομάδας του Ταύρου, κυριότερα με “στημένες” μπάλες. Στο 63ο λεπτό τα σουτ του Μουρεζίνη και του Κλουβάτου, δεν ανησύχησαν, δεν έγινε όμως κάτι ανάλογο στην φάση του 70ου λεπτού. Ο Μουρεζίνης κάνει μια “γλυκιά” σέντρα από τα δεξιά με τον Τσιρκινίδη να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και να πιάνει την κεφαλιά, που κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο επόμενο λεπτό, χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία με μια σύγχυση στην περιοχή του Άγιαξ, να φέρνει τον Κοτσολάκο σε καλή φάση και να πιάνει το σουτ, όμως ο τερματοφύλακας θα δείχνει πολύ δύσκολα. Στην επαναφορά, ο Παληγεώργος θα σουτάρει με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στην γραμμή. Το γκολ όμως ήρθε στο 78ο λεπτό. Οι δύο αλλαγές του Νίκου Παπαρούνη συνεργάστηκαν άψογα με τον Γαλάνη να κινείται εξαιρετικά από την δεξιά πλευρά και την κατάλληλη στιγμή να κάνει το γύρισμα στην μεγάλη περιοχή, όπου ο Μουρεζίνης με πολύ όμορφο πλασέ, έκανε το 1-0. Για τα εναπομείναντα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να αναζητήσουν το γκολ, με την ομάδα μας να έχει τους χώρους για τις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε ένα δεύτερο γκολ, αν δεν είμαστε τόσο επιπόλαιοι στην τελική ενέργεια. Ο Άγιαξ θα μπορούσε με την σειρά του να είχε φτάσει στην ισοφάριση, αν στην τελευταία φάση του αγώνα, η απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν πέρναγε ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Μίχου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

Α.Ο. Χαϊδαρίου (Νίκος Παπαρούνης) Μίχος, Καρίμαλης (76′ Γαλάνης), Μηλιώνης, Κλουβάτος, Κοπανάς (57′ Μουρεζίνης), Τσαγκάρης, Χριστούλης, Παληγεώργος (89′ Καμπέρης), Κοτσολάκος, Τσιρκινίδης

Άγιαξ Ταύρου: Ηρακλής, Μπούρσαλης, Καβαλάρης, Γεωργακόπουλος, Πλακάς, Σερδενές, Ερμαλ, Μπράχο, Βουλωμένος, Κλειδής, Σκορδος (80′ Μπάσα)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περισσότερα σε λίγο…

Subscribe Our Monthly Newsletter