Μια ακόμα νίκη στην φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, κατέγραψε η ομάδα μας, συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών και κυριότερα των καλών εμφανίσεων. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Σταύρος Παππάς στο 25ο λεπτό του αγώνα, με την ομάδα μας να κάνει σωστή διαχείριση του σκορ και να μην κινδυνεύει με ισοφάριση. Επόμενος φιλικός αγώνας, αυτός με τον ΑΟ Ίλιον το επόμενο Σάββατο, που θα είναι και η πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.  

Πολλές αρετές και πτυχές της αξιοπρόσεκτης δουλειάς που γίνεται σε αυτό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, φανέρωσε ο ΑΟ Χαϊδαρίου στο νικηφόρο με 1-0 εκτός έδρας φιλικό του παιχνίδι κόντρα στο Παλαιό Φάληρο. Το τελικό σκορ  αυτό κάθε αυτό, ουδόλως απασχόλησε τον τεχνικό ηγέτη των κυανέρυθρων Νίκο Παπαρούνη, ο οποίος απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική κι ανταγωνιστική ομάδα, είχε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαγνώσει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των περισσότερων ποδοσφαιριστών του, όπως φυσικά και να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για το κατά πόσο αφομοιώνουν όλα αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις.Το γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση,το πέτυχε ο Σταύρος Παππάς στο 25ο λεπτό.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ 

A.O. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Νίκος Παπαρούνης): Μίχος, Καρίμαλης (46′ Πλουμάτος), Χασιώτης (80′ Μικελίνο), Κλουβάτος (80΄Μακρής), Μηλιώνης (80′ Αδαμίδης), Παππάς (65΄ Βλάχος), Τσαγκάρης (80΄ Θεοδώρου) Τσιρκινίδης (65′ Γαλάνης) Παληγεώργος, Μουρεζίνης (15΄λ.τ. Κοπανάς) Καμπέρης (70′ Κοτσολάκος)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΗ

«Σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών μου, όπως φυσικά και από το γεγονός ότι ανταποκρίνονται σε υψηλό επίπεδο. Παράλληλα, αποδεικνύουν με την εν γένει τους παρουσία, αλλά και την αγωνιστική τους συμπεριφορά ότι πληρούν τις προδιαγραφές να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων και να ηγηθούν σε μία ομάδα με το ειδικό βάρος της φανέλας του ΑΟ Χαίδαρίου. Θεωρώ ότι όσο κυλάει ο χρόνος θα εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι, αφού οι παίκτες μου αφομοιώνουν όλα αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις».

Subscribe Our Monthly Newsletter