Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαρούνης, μίλησε στο www.abola.gr μετά το τέλος του αγώνα με τον Άγιαξ Ταύρου και απέδωσε την ισοπαλία στην μη αποτελεσματικότητα της ομάδας μας. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μου και τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση, όχι μόμως με το αποτέλεσμα, Θεωρώ ότι βάσει της γενικότερης εικόνα μας δεν πήραμε αυτό που μας αναλογούσε. Αξίζαμε τη νίκη, ωστόσο δεν καταφέραμε να την πάρουμε, διότι φανήκαμε φλύαροι σε ορισμένα σημεία του αγώνα, ενώ δεν τελειώσαμε τις φάσεις που μας παρουσιάστηκαν στο 0-1 να κλειδώσουμε το ματς. Δεν το κάναμε και στο 85’ δεχθήκαμε την ισοφάριση. Στη συνέχεια οι παίκτες μου προσπάθησαν να πετύχουν το νικητήριο γκολ, είχαμε δοκάρι , ενώ θεωρώ ότι δεν μας δόθηκε πέναλτι στο 93’» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του ΑΟ Χαϊδαρίου για να συμπληρώσει:

«Θεωρώ ότι αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που προερχόταν από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και έπαιξε αρκετά δυνατά. Συνολικά έχουμε πάρει 7 πόντους στα μέχρι τώρα εκτός έδρας παιχνίδι που έχουμε δώσει. Σαν συγκομιδή είναι κάπως ικανοποιητικά, αλλά μπορούσαμε και καλύτερα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας που βρέθηκαν στο γήπεδο και η συμπαράστασή τους ήταν συγκλονιστική και θέλω να ζητήσω εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου ένα μεγάλο συγνώμη, που δεν μπορέσαμε να τους αφιερώσουμε τη νίκη»

Subscribe Our Monthly Newsletter