Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαρούνης, παραχώρησε δηλώσεις στο www.abola.gr, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ήφαιστο Περιστερίου. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Άπαντες στο στρατόπεδο του ιστορικού συλλόγου δείχνουν να έχουν συναισθανθεί τον όγκο των δυσκολιών που καλούνται να ανταπαξέλθουν, απέναντι στο νεανικό σύνολο του Θόδωρου Τρανού, ωστόσο φέρονται αποφασισμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που θα τους διατηρήσει κοντά στην κορυφή.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη: «Είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, Βρισκόμαστε σ’ έναν πραγματικό μαραθώνιο κι επιθυμούμε να έχουμε σταθερά βήματα. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητή για χρόνια στο τιμόνι της, που ξέρει τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας. Είμαστε αποφασισμένοι, όμως να επανέλθουμε στις επιτυχίες και θα πρέπει να φανούμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το πλέον σημαντικό είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι και αν το ευχαριστηθούμε»

Subscribe Our Monthly Newsletter