Ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Νίκος Παπαρούνης, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.abola.gr και μίλησε για τον αγώνα με τον Χολαργό και ετοιμότητα των παικτών του.

Το δημοσίευμα

Το σύνθημα για την πρώτη νίκη στο νέο πρωτάθλημα κόντρα στον Χολαργό έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χαίδαρίου Νίκος Παπαρούνης

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας να .. αγγίζει κόκκινο, όσον αφορά την προσπάθεια για την πρώτη νίκη στο νέο πρωτάθλημα, ο ΑΟ Χαϊδαρίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του  για τις ανάγκες της κρίσιμης εντός έδρας αναμέτρησης με τον επικίνδυνο Χολαργό.

Οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα της πρεμιέρας με 1-0 από τον ισχυρό Ολυμπιακό Λιοσίων, θέλουν όσο τίποτε άλλο να συνδυάσουν με την κατάκτηση των τριών πρώτων τους βαθμών την παρθενική επίσημη παρουσία τους μπροστά στο ένθερμο κοινό τους, όπως φυσικά και να καλύψουν βαθμολογικά το χαμένο έδαφος.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Νίκου Παπαρούνη:

«Καταρχήν ευχόμαστε όλοι να βοηθήσουν οι δύσκολες καιρικές συνθήκες να διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Χολαργό, Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία παρουσιάζει μία απίστευτη αγωνιστική σταθερότητα, αλλά και ομοιογένεια, αφού δεν έχει προχωρήσει σε πολλές διαφοροποιήσεις, Εμείς από την πλευρά μας είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και δείχνουμε τρομερή θέληση για την πρώτη μας νίκη. Εφόσον παρουσιαστούμε απόλυτα προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο, θεωρώ ότι έχουμε όλα τα φόντα να τα καταφέρουμε.»

Στα ευχάριστα για τον Νίκο Παπαρούνη συγκαταλέγεται η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων.

Subscribe Our Monthly Newsletter