Ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Παπαρούνης, παραχώρησε δηλώσεις στο www.abola.gr και μίλησε για το “κέρδος” του αγώνα με το Ιάσονα και τους στόχους για τους επόμενους αγώνες.  Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Στο στείρο και άγονο 0-0 «κόλλησε» ο Α.Ο. Χαϊδαρίου στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Ιάσονα.

Κόντρα σε μία από τις ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν  αρκετά καλή εμφάνιση, με τον τεχνικό Νίκο Παπαρούνη να δίνει τη δυνατότητα σε αρκετούς πιτσιρικάδες να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Με τον έμπειρο τεχνικό να δηλώνει τα εξής:

«Από την αναμέτρηση με τον Ιάσονα ως κέρδος κρατάμε την εμφάνιση του ταλαντούχου τερματοφύλακα, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομών μας , τον Δημήτρη Σαμπατάκο. Πρόκειται για τον βασικό τερματοφύλακα της Κ-18, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να πάρει το χρόνο συμμετοχής και παράλληλα  να αποκτήσει εμπειρίες και παραστάσεις από αγώνες Α’ Κατηγορίας.

Με δεδομένο ότι ο Φωστήρας και ο Χολαργός έχουν  απομακρυνθεί αισθητά, αντικειμενικός και ορατός στόχος είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης μέσα από όμορφο ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας παράλληλα το ταλέντο γηγενών μας ποδοσφαιριστών.

Φέτος βάζουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια και θέλουμε να τις έχουμε υγιείς , ώστε να δημιουργήσουμε την ομάδα όπου όλοι μας θέλουμε»

Subscribe Our Monthly Newsletter