Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαρούνης, μίλησε στο επίσημο site του Α.Ο. Χαϊδαρίου και τόνισε της σημασία της νίκης απέναντι στον Α.Ο. Περιστερίου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Σήμερα κερδίσαμε παρότι δεν ήμασταν καλοί.Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και ίσως αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά την ομάδα μας,δεν ήμασταν καλοί,κρατάμε τους 3 πόντους όμως.Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας για τη νίκη. Θα ήθελα να καλέσω όλους τους φιλάθλους του Α.Ο. Χαϊδαρίου αλλά και γενικότερα όλη την τοπική κοινωνία της πόλης να στηρίξει την ομάδα στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό Λιοσίων αλλά και στον ημιτελικό του κυπέλλου!Το Κύπελλο αποτελεί ευκαιρία για να έρθει μια μεγάλη διάκριση για την ομάδα μας μετά από χρόνια.

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ ξεχωριστά στον ποδοσφαιριστή μας Θανάση Κλουβάτο διότι παρά το σημαντικό προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει αγωνίστηκε απόλυτα συγκεντρωμένος σήμερα βοηθώντας μας σημαντικά. Η οικογένεια του Α.Ο. Χαϊδαρίου θα είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή μας και θα τον βοηθήσει με όποιον τρόπο χρειαστεί!”

Subscribe Our Monthly Newsletter