Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαρούνης, παραχώρησε δηλώσεις στο www.abola.gr και μίλησε για την μεγάλη νίκη επί του Ιάσονα. Χαρακτήρισε “παλικάρια” τους παίκτες της ομάδας μας με το νέο στόχο να τοποθετείται στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τα Σούρμενα. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που είναι παλικάρια. Απέναντι σε μία ιδιαίτερα σκληροτράχηλη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα  καταφέραμε και φανήκαμε ιδιαίτερα δυνατοί. Ειδικά από τη στιγμή όπου μείναμε με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής δεύτερης κίτρινης που δόθηκε στον βασικό μας επιθετικό, τον Αντώνη Τσαγκάρη,

Παρά το γεγονός ότι αναγκαστήκαμε για μισή ώρα να αγωνιστούμε με αριθμητικό μειονέκτημα και ότι δόθηκε ένα εις βάρος μας πέναλτι σε δύσκολη χρονικά στιγμή στο 80΄με το οποίο δεχθήκαμε την ισοφάριση, οι ποδοσφαιριστές μου έβγαλαν πάθος,. Πίστεψαν στο σύνολο που έχουμε δημιουργήσει, πίεσαν τον αντίπαλο και τελικά δικαιώθηκαν με το πανέμορφο γκολ του Τσιρκινίδη στο 90’» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού, για να προσθέσει:

«Αφιερώνουμε τη νίκη στον υπέροχο κόσμο μας που στάθηκε κοντά στην ομάδα μέχρι το τέλος, μας στήριξε με όλες του τις δυνάμεις και στο τέλος πανηγύρισε έξαλλα το νικητήριο γκολ του Τσιρκινίδη. Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στα Σούρμενα και είμαι σίγουρος ότι όποιο κληθεί να καλύψει το κενό του Τσαγκάρη, θα τα καταφέρει περίφημα».

 

Subscribe Our Monthly Newsletter