Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαρούνης, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα abola.gr, μιλώντας για τον αγώνα του κυπέλλου με την Αγία Ελεούσα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η ανατολή του 2019 φέρνει τον ιδιαίτερα φιλόδοξο φέτος  ΑΟ Χαϊδαρίου να δίνει ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι, Οι κυανέρυθροι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Κυριακή την Αγία Ελεούσα στον νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου και άπαντες πλέον ζουν κι αναπνέουν στον … πυρετό της συγκεκριμένης αναμέτρησης

Άκρως ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη, ο οποίος έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Το μυαλό και η όλη μας προσοχή έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την Αγία Ελεούσα. Ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει πολλές ιδιαιτερότητες λόγω και του τοπικιστικού στοιχείου, Για εμάς είναι τεράστια πρόκληση να προκριθούμε στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Μεγάλο αγκάθι βέβαια είναι και τα έντονα καιρικά φαινόμενα αλλά αυτό είναι θέμα για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για εμάς. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε αποφασισμένοι κι έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας».

‘Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που αφορούν την αποθεραπεία του Αντώνη τσαγκάρη, Ο έμπειρος επιθετικός αφαίρεσε τα ράμματα που είχε στο πόδι του από το τροχαίο ατύχημα κι ενσωματώθηκε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Από την άλλη πλευρά εκτός πλάνων του Νίκου Παπαρούνη έχει τεθεί ο τιμωρημένος Γιώργος Παληγιώργος.

Subscribe Our Monthly Newsletter