Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Παπαρούνης, μίλησε στο abola.gr για το “χτίσιμο” της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και για τον προσεχή αγώνα με τη Νέα Ιωνία. Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το μυαλό και η σκέψη μας ήδη είναι να δημιουργήσουμε από τώρα τις υγιείς και στέρεες βάσεις ώστε να χτίσουμε την Χαϊδαράρα! Με αφορμή την επιστροφή της ομάδα στο ανακαινισμένο μας σπίτι θα πρέπει να βάλουμε κάτω όλα τα δεδομένα, ώστε η ομάδα να φανεί ακόμη πιο δυνατή και ανταγωνιστική στη συνέχεια.

Φέτος κατορθώσαμε να κερδίσουμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Στο τελευταίο δίμηνο παρουσιάσαμε μια κάμψη κυρίως λόγω του γηπεδικού ζητήματος που προέκυψε και της ταλαιπωρίας που υπέστησαν οι ποδοσφαιριστές μας με τις συνεχείς μετακινήσεις στον Ασπροπυργο για τις ανάγκες των προπονήσεων μας. Όλοι οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει. 

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος η προσοχή μας στρέφεται στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία. Μία ομάδα, η οποία έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους από εμάς κι έχει ανάγκη τους βαθμούς.

Ένα σύνολο που παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι πέντε νίκες και 11 ισοπαλίες που έχει να επιδείξει. Με την έλευση του νέου προπονητή Ανδρέα Μαντζούνη και τον νέων παικτών, η προσεχής μας αντίπαλος ενισχύθηκε σημαντικά. Θα πάμε να παλέψουμε για τη νίκη, ώστε να εδραιωθούμε στην πρώτη τριάδα».

Subscribe Our Monthly Newsletter