Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση της ομάδας, των εισιτηρίων διαρκείας και των χορηγών για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Η εκδήλωση διεξήχθη στο Δημαρχείο της πόλης μας παρουσία της πρώτης ομάδας, της διοίκησης, των βετεράνων και πλήθος κόσμου. Με την παρουσία του μας τίμησε ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, κ. Βαγγέλης Ντηνιακός, όπως και πρώην δήμαρχος κ. Σελέκος. Παρούσα και η αντιδήμαρχος αθλητισμού κα. Ελένη Μπέλα.

Η όμορφη βραδιά ξεκίνησε με μια ιστορική αναδρομή της ομάδας μας και εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της κ. Σωτήρης Παπαϊωάννου. Αμέσως μετά απεύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό ο κ. Ντηνιακός και ο κ. Σελέκος. Στην συνέχεια είχαμε την παρουσίαση της ομάδας και των εισιτηρίων διαρκείας. Ακολούθως παρουσιάστηκαν οι χορηγοί μας, οι οποίοι είναι στο πλευρό μας και την φετινή χρονιά. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της φανέλας της ομάδας μας, που θα μας συντροφεύει καθόλη την διάρκεια της χρονιάς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους “Κουλουράδες” και το ψητοπωλείο “Καλώς τους“, που φρόντισαν για το κέρασμα των καλεσμένων μας.

Χαϊδάρι Είσαι… Αρχίσαμε! 

Subscribe Our Monthly Newsletter