Η δεύτερη χρονιά του στην ομάδα μας είναι ακόμα καλύτερη. Ο , ήρθε για να μείνει και κάθε χρόνο γίνεται ακόμα καλύτερος, είτε ο Χρήστος Κιούρκος, τον χρησιμοποιεί ως μπακ, είτε ως εξτρέμ. Και τα είπε όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας!

– Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές μετράμε τέσσερις σερί νίκες. Που οφείλεται αυτό μιας και το ζεις από κοντά;

Στο ξεκίνημα της σεζόν η ομάδα ξεκίνησε με νέους παίχτες. Γι’ αυτόν το λόγο αργήσαμε να δεθούμε μεταξύ μας και κάναμε ένα κακό ξεκίνημα. Ωστόσο ο κάθε παίχτης ξεχωριστά έχει μεγάλη προσωπικότητα τόσο ποδοσφαιρική όσο και σαν χαρακτήρας. Αυτό φάνηκε μετά από κάποιο διάστημα. Δείξαμε υπομονή και ήμασταν πιστοί στις προπονήσεις. Η δουλειά μας έχει φέρει να μετράμε τέσσερις νίκες σερί.

– Το επόμενο ματς είναι κόντρα στο Παλαιό Φάληρο και μάλιστα εκτός έδρας. Πως το βλέπεις αυτό το ματς?

Η ομάδα προετοιμάζεται όλη την εβδομάδα για τον αγώνα κόντρα στο Παλαιό Φάληρο. Ο προπονητής μας και οι συμπαίκτες μου δουλεύουμε για να πετύχουμε άλλη μια νίκη με προπονήσεις πάνω σε αυτό το ματς. Θεωρώ πως θα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα διότι δεν μας νοιάζει η βαθμολογική θέση του αντιπάλου. Το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς και από την απόδοση μας. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο και οι 4 σερί νίκες θα έχουν νόημα αν γίνουν 5.

– Η ομάδα μας βρίσκεται στην 6η θέση, ποιος πιστεύεις ότι είναι ο στόχος της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος?

Ο στόχος της ομάδα είναι μα φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στον βαθμολογικό πίνακα. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στης 6η θέση είναι κάτι το οποίο μας αδικεί. Πιστεύω ότι ήμαστε ανώτερη από όλες τις ομάδες του ομίλου μας αρκεί να το αποδείξουμε στις επόμενες αγωνιστικές. Επίσης, η ομάδα πρέπει να συνεχίσει αυτό το σερί που έχει δημιουργήσει και να μην έχει καμία ήττα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος!

– Με ποιον συμπαίκτη σου είσαι πιο κοντά και ποιον θεωρείς η «αποκάλυψη» της χρονιάς;

Με όλους του παίχτες είμαι κοντά και με όλους έχω επικοινωνία. Διαθέτουν όλοι καταπληκτικό χαρακτήρα και γι’ αυτό ήμαστε ένα πια. Αποκάλυψη της χρονιάς πιστεύω πως είναι ο Παυλόπουλος. Αυτό φαίνεται από τα goal τα οποία έχει βάλει. Έχει τρομερή επαφή με τα δίχτυα, διαθέτει και πολλά αλλά καλά χαρακτηριστικά που τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει!

– Θέλουμε να μας δώσει το μήνυμα σου στους φιλάθλους της ομάδας μας…

Αν και τα αποτελέσματα της ομάδας μας στην αρχή της χρονιάς δεν ήταν ικανοποιητικά η εικόνας μας ήταν πολύ καλή. Ωστόσο η ομάδα έχει αρχίσει να φέρνει και ιδανικά αποτελέσματα. Οι φίλαθλοι είναι αναγκαίο να μας στηρίζουν και να είναι κοντά μας γιατί το Χαϊδάρι κάνει μια νέα αρχή και θα υπάρξουν πολλές επιτυχίες. Θα διαπιστώσουν ότι οι αντίπαλοι θα δυσκολεύονται και θα ματώνουν για να μας νικούν!

Subscribe Our Monthly Newsletter