Ένα πολύ όμορφο και επιμορφωτικό σεμινάριο, διοργάνωσε η ομάδα μας την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 στα γραφεία μας. Ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας μας, Τάσος Δημητρίου, κάλεσε τον κ. Σοφιανό Μαράνο, ο οποίος είναι εθνικός εκπαιδευτής διαιτησίας και μας μίλησε για τις νέες τροποποιήσεις των κανονισμών και γενικότερα για την συμπεριφορά των αθλητών και των γονέων κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο κ. Μαράνος είχε την ευκαιρία να μας αναλύσει τους νέους κανονισμούς με πολλά παραδείγματα και video από αγώνες, με τους νεαρούς αθλητές μας να αντιλαμβάνονται την σημασία της συνεργασίας με τους διαιτητές για την σωστή τέλεση ενός αγώνα. Σημαντική ήταν και η συμμετοχή των γονέων, οι οποίοι ως μέρη της εκπαιδευτικής διαδικασίας των μικρών αθλητών μας, οφείλουν να παρευρίσκονται και να ενημερώνονται από τα σεμινάρια, που διοργανώνει και θα συνεχίσει να διοργανώνει η ομάδα μας.

Ξεχωριστή παρουσία στο σεμινάριο μας, του αντιδήμαρχου Χαϊδαρίου κ Μοσχονά, όπως και παραγόντων των γειτονικών σωματείων των Λύκων, που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Σημαντήρα, που είναι Τεχνικός Διευθυντής και του Δάσους, που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Αντωνόπουλο.

Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και είμαστε σίγουροι ότι αντιλήφθηκαν ότι #StoHaidariAllazounOla και σε αυτή την προσπάθεια δεν επιτρέπεται να λείψει κανείς!

Subscribe Our Monthly Newsletter