Ο Επίτιμος Πρόεδρος του συλλόγου μας, Πέτρος Καραβίτης και το μέλος του ΔΣ Παναγιώτης Σπίνουλας συναντήθηκαν μαζί με τον Πρόεδρο της Δάφνης Δαφνίου Γιάννη Πουσαίο και τον ομοσπονδιακό προπονητή και συμπολίτη μας Θανάση Σκουρτόπουλο, με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα, Ανδρέα Λεωτσάκο για ζητήματα αθλητικών υποδομών.
Εκτός των άλλων, τονίστηκε η ανάγκη αλλαγής φωτισμού του γηπέδου μας “Τ.Χαραλαμπίδης” και την ολική ανακατασκευή των αποδυτηρίων.
Ο κος Λεωτσάκος δήλωσε ότι κατανοεί την ανάγκη να λυθούν γρήγορα αυτά τα ζητήματα και θα έρθει άμεσα σε επαφή με τον Δήμο για να γίνουν από αυτόν οι απαραίτητες μελέτες. Η υλοποίηση του έργου θα εξαρτηθεί χρονικά από την ανταπόκριση που θα υπάρξει από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους δύο ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους, τον Α.Ο. Χαϊδαρίου και την Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου οι οποίοι προσφέρουν τόσα χρόνια στο κοινωνικό γίγνεσθαι. “Η ασφάλεια των πολιτών είναι προτεραιότητα του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη. Γι’ αυτό η Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθήνας στηρίζει την αναβάθμιση αθλητικών δομών. Τα αθλητικά σωματεία είναι ζωντανό κύτταρο και συστατικό για μία υγιή κοινωνία με υψηλά ιδανικά.”
Εμείς, σαν σύλλογος θα παρακολουθούμε στενά το θέμα, ώστε να γίνουν οι εξαγγελίες πράξη.

Subscribe Our Monthly Newsletter