Σε άλλη μια μεγάλη σε σπουδαιότητα κίνηση, προέβη η Διοίκηση του ΑΟ Χαϊδαρίου, καθώς κατάφερε να φέρει στην ομάδα τον πολύπειρο Ενωσιακό προπονητή κ. Τάσο Δημητρίου, αναθέτοντάς του τα καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας.

Με συντονισμένες προσπάθειες του αντιπροέδρου του Χαϊδαρίου κ. Σπύρου Λάμπρου, ο κ. Δημητρίου συμφώνησε στο πρότζεκτ, για την ανάπτυξη σε επαγγελματικά επίπεδα της Ακαδημίας.

Ο Τάσος Δημητρίου είναι ο μακροβιότερος ενωσιακός προπονητής στην Ελλάδα, καθώς έχει τις τύχες των μικτών της Ε.Π.Σ.Α. για περισσότερο από 25 χρόνια και από τα χέρια του έχουν βγει μεγάλοι ποδοσφαιριστές όπως οι Καραγκούνης, Μπασινάς, Ζήκος, Γιαννακόπουλος και πολλοί άλλοι.

Ταυτόχρονα, έχει μια πολύ στενή συνεργασία σε τεχνικό επίπεδο με ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά club, τη Λίβερπουλ και κάθε χρόνο παρακολουθεί ειδικά σεμινάρια πάνω στις σύγχρονες προπονητικές μεθόδους, ειδικά για τα τμήματα υποδομών.

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση του Α.Ο.Χ. αναφέρει:

Νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου μας ο κ. Τάσος Δημητρίου

Το Δ.Σ του ΑΟ Χαϊδαρίου έχει τη μεγάλη χαρά και τη μεγάλη τιμή να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣ Αθηνών κύριο Τάσο Δημητρίου. Η τεράστια αυτή επιτυχία επετεύχθη μετά από πολλές συναντήσεις του εκτελεστικού αντιπροέδρου μας κ. Σπύρου Λάμπρου και του εν λόγω κορυφαίου προπονητή στα τμήματα υποδομών, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα ως επιβλέπων τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου μας, που για μας συνεχίζουν να αποτελούν πρώτη προτεραιότητα.

Η παρουσία του κ. Δημητρίου θα έχει ως βασικό στόχο να συμβάλει στην ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας της ακαδημίας μας και θα βασίζεται σε σύγχρονα διεθνή ποδοσφαιρικά πρότυπα και μεθόδους, ανάλογα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Παράλληλα θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τις ίδιες αρχές και το οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζουν τον ιστορικό μας σύλλογο, ο οποίος φέτος, σε μια επετειακή χρονιά, συμπληρώνει 80 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας.

Subscribe Our Monthly Newsletter