Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου ανακοινώνει την αποχώρηση του Παύλου Χριστούλη και του Χάρη Μίχου. Δύο παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία με την ομάδας μας και που νοιώθουμε περηφάνια που φόρεσαν την φανέλα της.

Νομίζουμε ότι είναι περιττό να τονίσουμε ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Χάρη και τον Παύλο και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους!

Η Ανάρτηση του Χάρη Μίχου στo Facebook!

Μερικές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως επιθυμούμε!Η ζωή έχεις δοκιμασίες και μεις πρέπει να τις πολεμάμε και να βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή λύση όσο για τον εαυτό μας τόσο και για τους ανθρώπους που μας πλαισιώνουν!Στην προκειμένη περίπτωση η χρονιά που μας έρχεται δεν θα με βρει να υπερασπίζομαι την εστία της ομάδας της καρδιάς μου!Η από κοινού αυτή απόφαση μεταξύ εμένα και της διοίκησης του Χαϊδαρίου ήταν δυστυχώς η μόνη λύση!Δεν θα πω αντίο θα πω εις το επανιδείν σε μια ομάδα που με στήριξε με βοήθησε και με αγάπησε τόσο σαν άνθρωπο όσο και σαν ποδοσφαιριστή!Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο στην ομάδα του Χαϊδαρίου όσο και στους ανθρώπους που την απαρτίζουν!

ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ… ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗ!

Subscribe Our Monthly Newsletter