Ενόψει της Νέας Ποδοσφαιρικής Περιόδου 2018-2019 σχετικά με την έναρξη της Αγωνιστικής δραστηριότητας και τον τρόπο  λειτουργίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Α.Ο.ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ σας ενημερώνουμε τα εξής:

1.Έναρξη Προπονήσεων:

α.Εφηβικό και Παιδικό τμήμα, έναρξη Δευτέρα 27.8.2018 ώρα 19:00 Γήπεδο Τ. Χαραλαμπίδης

β.Τα τμήματα Παμπαίδων, Junior, Projunior και Αστεράκια έναρξη Δευτέρα 3.9.2018 με ωράριο  και γήπεδο που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες από την Γραμματεία του Συλλόγου.

  1. Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 27.8.2018 στην Γραμματεία της Ακαδημίας του Συλλόγου.

3.Τεχνικό Meeting Προπονητών Πέμπτη 23.8.2018 ώρα 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου.

Ενημέρωση των προπονητών από τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Τάσο Δημητρίου σχετικά με το ετήσιο προπονητικό πρόγραμμα, την νέα αγωνιστική φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας.

Ο βασικός μας στόχος είναι να εφαρμόσουμε την νέα σύγχρονη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου που εφαρμόζουν οι μεγάλες  ευρωπαϊκές ομάδες  και να δημιουργήσουμε όχι μόνο ποδοσφαιρικές αξίες αλλά και σωστούς χαρακτήρες και προσωπικότητες που έχει ανάγκη όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και η κοινωνία του αύριο.

«Καλούμε λοιπόν  τους γονείς και  όλα τα παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο (αγόρια και κορίτσια ) όχι μόνο της πόλης του Χαϊδαρίου αλλά και τις Ευρύτερης Περιοχής, να έρθουν  κοντά μας για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια ΠΡΩΤΥΠΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»

Για την υλοποίηση αυτού του στόχου οπωσδήποτε απαιτείται η ουσιαστική και σωστή συνεργασία και συμμετοχή των γονέων, οι οποίοι θα πρέπει να στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών μας και να ακολουθούν χωρίς παρέκκλιση τις βασικές αρχές και τους κανόνες της νέας φιλοσοφίας μας.

 

Εκ της Ακαδημίας του Α.Ο.Χαιδαρίου

Subscribe Our Monthly Newsletter