ΕΞΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΑΘΗΝΩΝ

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο.ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ στην προσπάθεια της να ενημερώσει τους φίλους του συλλόγου για το δημιουργικό έργο που επιτελείται στην Ακαδημία ποδοσφαίρου εκδίδει το παρών δελτίο τύπου.

Από το καλοκαίρι του 2016 ξεκίνησε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης της Ακαδημίας με αλλαγή φιλοσοφίας η οποία  να στηρίζεται κυρίως στις αρχές και τους κανόνες που διέπουν το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο στόχος της συγκεκριμένης φιλοσοφίας είναι προσανατολισμένος στην σύγχρονη εκμάθηση του αντικειμένου από εξειδικευμένους προπονητές, συνδυάζοντας την θεωρητική εκπαίδευση με την πρακτική εξάσκηση και παράλληλα, η παρακολούθηση  της σχολική πρόοδος των αθλητών μας σε συνεργασία με τους γονείς και τους δασκάλους τους.

Τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι εντυπωσιακά τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά:

1.Είχαμε σημαντική αύξηση του αριθμού των αθλητών μας.

2.Πρόκριση όλων των αγωνιστικών ομάδων μας (Νέων, Παίδων, Παμπαίδων και Junior) στα γκρουπ των ισχυρών στα ανταγωνιστικά  πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Αθηνών. Επίσης σημαντικές διακρίσεις είχαν και τα υπόλοιπα τμήματα στα διάφορα τουρνουά που συμμετείχαν.

3.Την προώθηση τεσσάρων παικτών στην 1Η Ομάδα του Συλλόγου.

4.Την Πρόσκληση έξη παικτών στην ΜΙΚΤΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΝΕΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ) και  με πολλές συμμετοχές στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.

Αναλυτικά:

  ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΘΕΣΗ ΜΙΚΤΗ  ΑΘΗΝΩΝ
1 ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 16.10.2001 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΝΕΩΝ
2 ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 08.12.2001 ΜΕΣΟΣ ΝΕΩΝ
3 ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 28.01.2003 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ
4 ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ 31.01.2003 ΜΕΣΟΣ ΠΑΙΔΩΝ
5 ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΙΑΣΟΝΑΣ 28.04.2004 ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ
6 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 02.05.2004 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ

5.Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα σεμινάρια Διατροφής, Ψυχολογίας, Επικοινωνίας και Διαιτησίας που πραγματοποιήθηκαν στην νέα Λέσχη του συλλόγου μας.

6.Εφαρμόσαμε την τριμηνιαία αξιολόγηση αγωνιστικής προόδου και ενημερώθηκαν με αναλυτικό έντυπο οι Αθλητές και οι Γονείς, σύμφωνα με την φιλοσοφία μεγάλων Ευρωπαϊκών Συλλόγων.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Α.Ο.ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ και παράλληλα Ενωσιακός Προπονητής Τάσος Δημητρίου δήλωσε σχετικά με το δημιουργικό έργο που επιτελείται:

«Τα πρώτα αποτελέσματα από την δουλειά που πραγματοποιείται στον Σύλλογο είναι πολύ θετικά σε όλα τα επίπεδα και δείχνουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Πιστεύω  ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο αν συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια με μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με συνέπεια και μεγαλύτερη συμμετοχή από τους φορείς της περιοχής. Τέλος Θέλω να ευχαριστήσω  την Διοίκηση και την Επιτροπή Υποδομής για την βοήθεια και στήριξη τους καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους.» 

Ημερομηνία: 16.2.2017

Η Επιτροπή Υποδομής

Subscribe Our Monthly Newsletter